30 / 04 / 2024

şile rüyakent evleri

şile rüyakent evleri

Rüyatepe Toskana Villaları Şile'de son villa 375 bin liradan alıcılarını bekliyor

Rüyatepe Toskana Evleri'nde son villa! 375 bin liraya!

Şile Rüyatepe Toskana Villaları'nda satışı devam eden son villanın fiyatı 375 bin lira olarak belirlendi

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Gündüz tarafından kuruldu.

Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde 1 milyon 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Yeni proje!

Yeşilbayır Çankaya Evleri projesinde satışlar başladı. Peki Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde hangi konut tipleri var? Konut fiyatları ne kadar? 

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

BMW'nin Gösterişi olmadan lüks görünen 5 serisine Şubat zammı ne kadar oldu? İşte 2023 09 Şubat fiyat listesi

BMW'nin 5 serisine ait tüm bilgiler ve yenilikleri bu haberde okuyacaksınız. Tarzı ve kalitesi ile çığır açan ve kendisini yıllardır kanıtlayan BMW'nin 5 serisi fiyatlarını merak edenler için bu habere hemen bakın. İşte 2023 09 Şubat fiyat listesi.

Bu yöntemlerle evinizi saunaya çevirin! Uzmanların sır gibi sakladığı o yöntem ortaya çıktı!

Hava sıcaklıkları artık mevsim normallerinin üzerinde yer almaya başladı. Hal böyle olunca bu durum doğalgaz faturalarına yansıyor. Peki doğalgaz faturasını düşürüp evleri ısıtmak mümkün mü? İşte detaylar!

Karmar Sakura seramik dış cephe tercihi ile rüzgarı dizginleyerek ısı yalıtımına katkı sağlayacak!

Basın Ekspres Yoluna Başakşehir aile konseptini getiren Karmar Sakura projesi, seramik dış cephe tercihi ile Karmar Sakura, doğa olaylarına karşı da sağlam duruyor.

Peker GYO'nun rüçhan hakkı kullanım süresi değişti!

Peker GYO'nun 2021/14 sayılı kararı ile rüçhan hakkı kullanım süresi değişti. Yeni pay alma hakları kullanım süresinin 30 gün olarak belirlenmesine karar verildi. 

İzmir depreminde yıkılan 2 bina çürük raporlu!

İzmir'de geçtiğimiz gün meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem nedeniyle Bayraklı ilçesinde yıkılan Doğanlar ile Rızabey apartmanlarına, ilçe belediyesinin 2012 ve 2018’de ‘çürük’ raporu verdiği ortaya çıktı.

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Ulusalgrup Yatırım Ve Teknoloji Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ulusalgrup Yatırım Ve Teknoloji Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ulusal tarafından kuruldu.

Hadise ve Kaan Yıldırım evleri ayırdı!

Kısa bir süre önce aşk yaşamaya başlayan Hadise ile Kaan Yıldırım, koronavirüs nedeniyle evlerini ayırmaya karar verdi.

Akfen Holding servetini yatırıma dönüştürecek!

Forbes Dergisi yazarlarından Nilgün Balcı Çavdar,  Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, piyasa değerlerinin 130 milyon dolar civarında olduğunu belirtti...

Herkes şapkasını önüne alıp yatırım planı yapmalı!

Hürriyet yazarlarından Elir Ergu, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile röportaj gerçekleştirdi. Hamdi Akın, yeni gündemi ve yatırımları değerlendirdi ve “Yatırım ortamı giderek iyileşecek." dedi...

şile rüyakent evleri Haberi

şile rüyakent evleri

Tutal İnşaat tarafından Şile'de inşa edilen Rüyatepe Toskana Evleri 8 adet tripleks villadan oluşuyor, projedeki konutlar deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edildi.


 Rüyatepe Villaları'nda satışı devam eden son dairenin fiyatı 375 bin lira olarak belirlendi, projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinat ödedikten sonra 10 yıla kadar vade imkanından yararlanabiliyor.


Toskana Villaları'ndaki konutlar 4 oda 2 salon 250 metrekare olarak tasarlandı, projedeki villalarda 3 banyo, 4 WC bulunuyor. 


Şile Rüyatepe Evleri'nde;


Sauna,


Şok duş,



Jakuzi,


Ebeveyn banyosu,


Yüzme havuzu,


Barbekü,


Şömine,


Veranda ve balkonlar bulunuyor.


Hemen teslim edilen Rüyakent Toskana Villaları denize yürüme mesafesinde, merkeze ise 2.5 kilometre mesafede yer alıyor.




Tel: 0216 711 07 12-13-14


http://www.tutallife.com/




Ceren...