27 / 04 / 2024

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?



Dışarıda geçen bir günün arkasından yorgun ve acıkmış bir şekilde döndünüz. Çıkarken bulaşık makinesini çalıştırmayı unuttuğunuz için de ihtiyaç duyduğunuz mutfak gereçlerinin neredeyse hepsi kirli bir halde kalmış. O an makinenin yıkamayı bitirmesini beklemek en son isteyeceğiniz şey olurdu değil mi? 

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada da

Bu senaryonun başk bir varyasyonunda ise makineyi evden çıkmadan evvel çalıştırmak yer alıyor. Bu defa da makinenin içerisinde saatlerce kalan bulaşıklar nemden dolayı ıslanıyor. Vestel bulaşık makinedinin zaman erteleme özelliği aracılığı ile tüm bu problemleri bitirebilrisiniz. Yıkamanın başlayacağı saati seçmenize olanak sağlayan bu özellik sayesinde bulaşıklarınız sizin için en uygun zamanda yıkansın, size de pırıl pırıl bulaşıkların keyfini sürmek kalsın.

Süper 50 dk Programı

Bulaşık makinenizi standart programlarda çalıştırmak için her zaman bol zamanınız olmayabilir. Peki, normal kirlilik seviyesindeki günlük bulaşıklarınızın tümünü sadece 50 dakikada temizleyen durulayan ve kurutan yeni bir teknoloji mümkün olur mu acaba? Vestel’le olur, neden olmasın? Kurutma özelliği ivonsayona uğrayan
 “Süper 50” programına sahip Vestel bulaşık makineleri, 65 °C’ye kadar erişen su sıcaklığı ile bulaşıklarınızın tertemiz olmasını sağlıyor.

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da


Geri Dön