27 / 04 / 2024

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.



Türkiye'de eskiden beri kullanılan marka olmak ile vatandaş nezdinde büyük bir güvene sahip vestel, şimdi de son teknoloji ile bezenmiş bulaşık makinleri ile gündeme geldi. Ev hanımlarının ilk tercihi haline galen Vestel bulaşık makinesi için istediğiniz detaylar haberimizde.

Buharlı Yıkama Teknolojisi

Vestel bulaşık makineleri buhar katkılı yıkama programları ile kurumuş ve çıkmayan lekeleri yumuşatarak kolay çözülmesini sebep olurken, alışılmış sistemlerin ilerisinde daha az enerji ve su harcamasıyla bulaşıklarınızın temizlenmesini taahhüt ediyor

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Akıllı Yıkama Teknolojisi

Bulaşıklarınızla sizin yerinize ilgilenen bir bulaşık makinesine sahip olmak ister miydiniz? Evet evet, Vestel bulaşık makineleri, bulaşıklarınızın temizliğini sizin yerinize önemsiyor ve hassasiyetle yıkıyor. Nasıl mı? Tabii ki “Akıllı Yıkama Teknolojisi” aracılığı ile. Bulaşıklarınızı yıkama evveli, seçeceğiniz bu program ile tüm tabak, bardak, çatal ve kaşıklarınızın kirlilik oranları, makinenin içerisinde yer alan sensörler aracılığı ile ölçülüyor. Bu ölçüme göre bulaşıklarınız için en uygun yıkama ısısını ayarlayanan bu teknoloji, aynı zamanda makinenin temizleme zamanını de otomatik olarak ayarlıyor. Zamandan ve enerjiden tasarruf etmenize imkan sağlayan bu teknoloji, Vestel’in ivonatif bulaşık makinelerinde sizi bekliyor.

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu


Geri Dön