09 / 05 / 2024

Vestel Bulaşık Makinesi'nde peşin fiyatına 9 taksit imkanı! 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Bulaşık Makinesi'nde peşin fiyatına 9 taksit imkanı! 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Bulaşık makinesini yenilemek isteyenler için Vestel, 4 programlı bulaşık makinesini 9 taksit imkanı ile müşterilerinin hizmetine sunuyor. Wifi yeniliği sayesinde uzaktan kontrol edebilme özelliğine sahip Vestel bulaşık makinesi tasarruf ettiren teknolojisi ile dikkatleri üzerine çekiyor. İşte 3 Şuba



 Vestel Bulaşık Makinesi nde peşin fiyatına 9 taksit imkanı! 3 Şubat 2023 fiyat listesi
Her evin temel ihtiyaçları arasında yer alan bulaşık makineleri ev hanımlarının vazgeçilmez beyaz eşyalarından birisidir. Mutfaklarda elde yıkama işlerine son veren sudan ve enerjiden tasarruf ettiren vestel bulaşık makineleri bulaşıklara zarar vermeden hijyenik bulaşıklar elde edilmesini sağlıyor. 

WİFİ TEKNOLOJİSİ

Yenilikçi teknoloji ile bulaşık makinenizin kontrolü sizin elinizde. Evin aklı uygulaması sayesinde bulaşıklarınıza uygun programı ve ek fonksiyonları seçerek, makinenizi dilediğiniz zaman  başlatabilir, durdurabilir veya bitirebilirsiniz. Bununla birlikte uzaktan kontrol ile zaman ertelemeli seçim de yapabilirsiniz.

ZAMAN ERTELEME FONKSİONU

Tek tuş ile bulaşıkların yıkanma süresini erteleyebilirsiniz.Yıkamanın başlayacağı zamanı seçmenize yardımcı olan zaman erteleme fonksiyonu sayesinde bulaşıklarınız sizin için en uygun zamanda yıkanıyor. 

SÜPER 50 DK PROGRAMI

Normal kirlilik düzeyindeki günlük bulaşıklarınızın tümünü Vestel bulaşık makinesi sadece 50 dakikada yıkar, durular ve kurutur. Kurutma fonksiyonu yenilenen “Süper 50” programına sahip Vestel bulaşık makineleri, 65 °C’ye kadar ulaşan su sıcaklığı ile bulaşıklarınızın tertemiz olmasına yardımcı olur.

Peki ürünün diğer özellikleri ve fiyat listesi nedir?


Geri Dön