08 / 05 / 2024

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.



Sihirli Dokunuş Teknolojisi

Makinenizin kapağını tek hamle ile açmanızı sağlayan, sihirli dokunuş teknolojisi ile kullanımda basitlik sağlar.

Detay Yıkama Teknolojisi

Bazı bulaşıklar vardır ki kıvrımlı veya spiral yapısı sebebiyle fazla çaba gerektirir. Tüm köşelerini ayrıntılı halde temizlemek mecburiyetinde kaldığınız bu parçaları her kullanımdan önce iki kere düşünürsünüz. Fakat bu bulaşıklar; en beğendiğiniz bardaklar, gıdalarınızı emniyetle muhafaza edebileceğiniz kavanozlar veya biricik çocuğunuzun biberonları olunca kullanımı ve hijyen gereksinimi kaçınılmaz olur. Vestel bulaşık makinelerinde var olan detay yıkama teknolojisi aracılığı ile artık bulaşıklarınızın her yerinde tek yıkamada temizlik ve hijyen elde edebilirsiniz. Ek püskürtme sağlayarak biberon, bardak veya kavanozların erişilmesi zor yerlerini bile derinlemesine temizleyen ayrıntılı yıkama teknolojisi, en zor kirlilerde bile mükemmel temizlik yaparak gönül rahatlığıyla kullanım sağlıyor.

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Çok Amaçlı 3. Sepet

Bulaşık makineleri, büyük küçük tüm mutfak malzemelerinin bir kerede yıkanmasına imkan ağlayarak evlere büyük basitlik sunuyor. Fakat makinelerdeki standart yerleşime uymayan kadeh ve uzun bardak gibi mutfak malzemeleri, çoğu halde elde yıkama yapmayı gerekli hale getirebiliyor.

VESTEL BULAŞIK MAKİNESİ  10 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Vestel beyaz eşya satış fiyatı: 12.729,22 TL 

Kaynak: hepsiburada.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 10 Haziran 2023 tarihinde saat 22:33'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.50 Türk Lirası, euro 25.26 Türk Lirası, altının gramı ise 1501 Türk Lirası değerinde.

Nakite ihtiyacınız varsa hemen o bankaya koşun! Faizsiz 10 bin TL fırsatından yararlanın

Acil nakite sıkışanlar derdinize derman bu haberde! QNB Finansbank'tan muhteşem kampanya

Vatan Bilgisayar'dan babalar gününe özel kampanya! İşte Samsung Galaxy S23 fiyatı


Geri Dön