01 / 05 / 2024

Siemens 7 Programlı Solo Bulaşık Makinesi Hepsi Burada'da indirimde! Sakın kaçırmayın! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens 7 Programlı Solo Bulaşık Makinesi Hepsi Burada'da indirimde! Sakın kaçırmayın! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens IQ500 SN25HW80MT 7 Programlı Solo Bulaşık Makinesi, sahip olduğu programlar, home connect teknolojisi ve Easy Start özelliği ile merak konusu oluyor. Peki bulaşık makinesinin diğer özellikleri neler?



Siemens 7 Programlı Solo Bulaşık Makinesi Hepsi Burada da indirimde! Sakın kaçırmayın! 5 Mart 2023 fiyat listesi
Yeni nesil teknolojiye sahip Siemens bulaşık makinesi 7 farklı yıkama programı ve bir çok özelliği ile bulaşıkların daha hijyenik yıkanmasını sağlar. Ayrıca Easy Start özelliği sayesinde bulaşıklara uygun programı size sunar. 

Home Connect uygulaması, Siemens bulaşık makinenizi akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden kontrol edebilmeniz için geliştirilen bir teknolojidir. Daha önce olmadığı kadar konforlu ve heyecan verici yaşam için Home Connect uygulaması pratik bir bulaşık yıkama aşamasını takip etemenizi sağlar.

Home Connect uygulamanızdaki Easy Start özelliği sayesinde her zaman bulaşıklarınız için en doğru programı hızlıca bulmanız mümkündür. Programı bulduktan sonra yıkamak için tek dokunuşunuz yeterlidir.

Telefonunuza indireceğiniz Home Connect uygulaması ile Siemens akıllı bulaşık makinenizi programlayıp başlatabilir, program bittiğinde de bildirim alarak bulaşıkların kullanıma hazır hale geldiğini görebilirsiniz.

Siemens IQ500 SN25HW80MT 7 Programlı Solo Bulaşık Makinesi'nin sahip olduğu varioDrawer özelliği  çatal bıçak takımı gibi küçük mutfak eşyalarınıza uygun 3. sepeti ile bulaşık makinenizde yüksek düzeyde esnekli sağlar. RackMatic ise yüksekliği ayarlanabilir 3 katlı üst sepettir.

Otomatik yarım yük, tek tuşla çalışan AutoProgram ve gelişmiş sensörler ile tüm yıkama sürecini kontrol ederek uygun miktarda su ve enerji kullanımı ile parlak sonuçlar ortaya koyar. Böylece enerjiden ve sudan tasarruf etmenize yardımcı olur.

Peki bulaşık makinesinin sahip olduğu teknik özellikler neler? 

 


Geri Dön