07 / 05 / 2024

şile sanayi alanında satılık arsa

şile sanayi alanında satılık arsa

İstanbul'un Şile İlçesi'ndeki Çatırbaşı Mahallesi'nde bulunan 1/1000 ölçekli Şile Sanayii Bölgesi Uygulama imar Planlarında kalan arsa 3 milyon 18 bin 977,33 TL'ye ihale edilecek.

Şile'de 2.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul'un Şile İlçesi'ndeki Çayırbaşı Köyü'nde bulunan 1/1000 ölçekli Şile Sanayii Bölgesi Uygulama imar Planlarında kalan arsa 2 milyon 336 bin 246,74 TL'ye ihale edilecek.

Enerji Bakanı bayraktar: ‘Suudi Arabistan ile enerji alanında da iş birliği sağlamayı amaçlıyoruz’

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bir TV programında, Türkiye'nin enerji gündemine ile ilgili birtakım değerlendirmelerde bulundu. Bayraktar, "Suudi Arabistan ile enerji sektöründe önemli bir iş birliği sağlamayı amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye ile Arnavutluk arasında 500 konut inşası protokolü imzalandı!

Türkiye ile Arnavutluk arasında geçen sene 26 Kasım tarihinde yaşanan depremin ardından "Afet sonrası konut yapım alanında iş birliği yapılmasına dair protokol" imzalandı.

Çin'de inşaat alanında asansör düştü: 11 ölü!

Çin Hebei eyaletinde bir inşaat alanında asansörün düşmesi nedeni ile 11 işçi yaşamını yitirdi, 2 işçi de yaralandı...

Rusya ve Türkiye, inşaat alanında deneyimlerini paylaşacak!

Rusya İnşaat Bakan Yardımcısı Stasişin, Rusya ile Türkiye arasında 6 ay içinde inşaat alanında deneyimlerini paylaşmak için bir çalışma grubu kurulacağını ifade etti...

Kibariye: Seda Sayan ile bodrum katında kirada oturduk!

45 yıldır sahnelerde olan Kibariye, özel açıklamalarda bulundu. Şarkıcı, Seda Sayan ile bodrum katında kirada oturdukları söyledi.

Türkiye ile Kazakistan arasında 590 milyon dolarlık imza!

Türkiye ile Kazakistan arasında 590 milyon dolarlık yatırım anlaşması imzalandı. Anlaşmalar Kazakistan’da inşaat malzemeleri, makine üretimi, kimya işletmeciliği, metalürji ve enerjinin üretimini öngörülüyor.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm alanında protesto!

Üsküdar'da kentsel dönüşüm alanında protesto yapıldı. Polisin dağılmaları yönündeki uyarılarını dikkate almayan gruba müdahale edildi.

Yeni yönetmelik ile taban alanı nasıl hesaplanacak?

Taban alanı hesaplamaları yeni yönetmelik kapsamında yeniden düzenleniyor. Peki, yeni yönetmelik ile taban alanı nasıl hesaplanacak?

Tuzla Evimkent park alanında park inşa edilmesi ihalesi 29 Haziran'da!

Tuzla Belediyesi, Hatboyu Caddesi Üzerindeki Evimkent Park Alanında park inşa edilmesi ve işletilmesi işi ihale ediyor..

Tokat çöp alanında dönüşüm başlıyor!

Tokat vahşi çöp alanında dönüşüm başlıyor. Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada proje ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

Türkiye ulaştırma alanında çığır açtı!

Türkiye 15 yıl içine ulaştırma alanında büyük çığır açtı. Tüm illeri birbirine bağlayan duble yollar, kıtaları birleştiren köprüler, dağları aşan tüneller Türk halkının gururu oldu. Hızlı tren ve havalimanları ise uzakları yakın etti.

Kepez'de doğal sit alanında evi olanların yıkım korkusu bitiyor!

KEPEZ Düden Çayı ve Çevresi Doğal Sit Alanı'nda evleri olan vatandaşların, yıkım korkusu sona eriyor.

Antalya Demre'de sit alanında yapılan inşaat sorunu TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Demre ilçesindeki Gürses Mahallesi'nde birinci derece arkeolojik sit alanında yapılan inşaatla ilgili işlemler ve zarar gören tarihi eserler hakkında iki ayrı soru önergesi hazırladı..

şile sanayi alanında satılık arsa Haberi

şile sanayi alanında satılık arsa

T.C. ŞİLE (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞU TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2014/16 SATIŞ


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO’LU TAŞINMAZIN


Özellikleri: İstanbul il, Sile ilce, 962 Ada No, 2 Parsel No, Çatırbaşı Mahalle/Mevkii,


Adresi:


Yüzölçümü: 6.148,63m2 Arsa Payı:


1-Süleyman (Zeynel oğlu),


arsa hisse pay/payda: 1/24, hisse miktarı: 256,19 m2,


2-Ölü Vaka Mirasçıları,


arsa hisse pay/payda: 1/30,hisse miktarı: 204,95 m2


3-Armsan Silah San. Ve Tic. A.s.


arsa hisse pay/payda: 37/40, hisse miktarı: 5.687,48 m2 İmar Durumu: T.C. Sile Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 11.04.2014 tarih ve 163348 sayılı imar durumu yazısında; İstanbul ili, Sile İlçesi, Cayırbası Köyü, 962 ada, 2 parselin imar durumu için: “Söz konusu parsel sayılı taşınmaz 1/1000 ölçekli Sile Sanayii Bölgesi Uygulama İmar Planlarında E=1.00 yapılaşma yoğunluğunda “Sİ” rumuzlu Sanayii alanı’nda kalmaktadır.


Kıymeti:...