29 / 04 / 2024

şile toki kuraları çekildi mi

şile toki kuraları çekildi mi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Şile'de hayata geçireceği 103 konutun kura çekilişi yapıldı.

Bir TOKİ mağduriyeti de bu şehirden! 2020'de kuraları çekilen konutlar hala teslim edilmedi!

Kuraları 2020 yılında çekilen ve hala teslim edilmeyen TOKİ Konutları ile ilgili olarak bir açıklama da İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar'dan geldi. Habip Yaşar yaptığı açıklamada vatandaşların maliyet hesaplamalarında mağduriyetler yaşadığını söyledi.

TOKİ Rize Merkez kuraları için nefesler tutuldu! Rize TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Rize Merkez kuraları için nefesler tutuldu. Peki Rize TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? İşte Rize TOKİ projesi kura çekimi ile ilgili detaylar...

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ kuralarında son dakika! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları!

TOKİ kuralarında son dakika... Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları...

TOKİ Silivri ve Çatalca kura sonuçları tek tek belli oluyor! TOKİ İstanbul kuralarında son dakika!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ ile hayata geçirilen İlk Evim, İlk İşyerim projesinde İstanbul'a yapılması planlanan 50 bin konuttan Tuzla'ya yapılacak 20 bin 920'sinin kuraları çekildi.

İstanbul TOKİ kuralarında 50 bin konut ne zaman kura ile dağıtılacak? İşte Bakan Kurum'dan tarih geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'un Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde yer alan 50 bin konutun kura çekiminin ne zaman yapılacağını duyurdu. 

TOKİ İlk İş Yerim kura çekilişi resmen başlıyor! İşte il il ilçe ilçe TOKİ İlk İş Yerim kura takvimi! Hemen bakın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle ertelenen “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde yeni kura tarihleri ile bu kuraların çekileceği il ve ilçeler açıklandı.

TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuralarında son dakika gelişmeis yaşandı. TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika! TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor! Hemen il il açıklanan bu takvime bakın!

TOKİ Mart 2023 kuralarında son dakika... TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor... Hemen il il açıklanan bu takvime bakın...

TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu sorgulama 2023! İşte il il isim listesi... Şimdi bakın!

TOKİ kura sonuçları, binlerce vatandaş tarafından merakla araştırılıyor. TOKİ kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu sorgulama 2023! İşte il il isim listesi... Şimdi bakın!

TOKİ kuraları kaldığı yerden başlıyor! TOKİ İstanbul kuraları ne zaman? TOKİ 9-14 Mart kura listesi!

TOKİ kuraları kaldığı yerden devam ediyor. İlk Evim İlk İş Yerim kuraları yaşanan depremden dolayı bir süreliğine ertelenmişti. TOKİ'den gelen açıklamaya göre kuralar kaldığı yerden devam ediyor. İşte detaylar!

2023 TOKİ kura çekimleri! TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman?

"İstanbul TOKİ kura çekimi hangi tarihte  yapılacak?" sorusunun cebanı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri sebebi ile planlanan kuralar ileri bir tarihe ertelendi. Peki, İstanbul TOKİ kura çekimi hangi tarihte yapılacak?

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

şile toki kuraları çekildi mi Haberi

şile toki kuraları çekildi mi

TOKİ tarafından İstanbul’un Şile İlçesi’nde hayata geçirilecek olan projedeki 103 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Kura töreni bugün Şile Kapalı Spor Salonu’nda noter huzurunda yapıldı.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören 103 konuta 882 kişi başvuru yaptı.

Kura çekiminde ev sahibi olmaya hak kazananlar kira öder gibi ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadılar. Yükseklikler zemin+1 olan konutlar 2 oda 1 salon planında yapılacak.

Şile’deki eski Türk evlerinin mimari dokusu dikkate alınarak dizayn edilen TOKİ Şile projesinde; ahşap görünümlü cephe kaplamaları, zemin kat seviyesinde taş kaplamalar, dekoratif pencereler, söveler, kat silmeleri, payandalar, cumba görünümlü çıkmalar modernize edilerek uygulandı.

Şile TOKİ projesiyle konutların yanı sıra spor ve oyun alanları, parkları, peyzajıyla kaliteli ve güvenli bir yaşam alanı oluşturulacak.