16 / 05 / 2024

şile toki sözleşme tarihleri 2016

şile toki sözleşme tarihleri 2016

İstanbul Şile 2. Etap projesindeki 101 adet konutun sözleşmeleri 8 Kasım-18 Kasım tarihleri arasında imzalanacak.

Ev alıp satacaklar dikkat! Noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? 

Binlerce kişi, noter dışında gayrimenkul satışı yapılıp yapılmayacağını araştırıyor. Peki noterde satış yapılabilir mi? Kaporalı sözleşme ile ev satılır mı? İşte ayrıntılar...

TOKİ ÖDEME TAKVİMİ! TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023? TOKİ sözleşmesi imzalamadım ne olur?

TOKİ konut kurasında isimleri çıkan kişiler, sözleşme ve ödeme takvimini araştırmaya başladı. İşte 2023 TOKİ sözleşmesine dair araştırılanlar!

Notersiz yapılan kira sözleşme geçerli mi? Kira kontratında artış oranı yazmıyorsa ne olur?

Kiracılar, kiraladıkları konutlar için ev sahibi ile bir sözleşme imzalarlar. Bu sözleşmede iki tarafında haklarının neler olduğu açık bir şekilde yazılıdır. Peki “Notersiz yapılan kira sözleşme geçerli mi?” İşte detaylar!

Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı için Güryapı ile sözleşme imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamada Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı için Güryapı ile sözleşme imzaladığını açıkladı. 

Konya Ereğli TOKİ sözleşme tarihleri 2018!

TOKİ Konya Ereğli orta gelir grubu projesinde yer alan 234 konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Konya Bozkır sözleşme işlemleri 2018!

TOKİ Konya Bozkır sözleşme işlemleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 112 adet daireden meydana gelen projede satışlar kura çekilişi ile yapıldı.

Samsun Tekkeköy Alt Gelir Grubu TOKİ sözleşme tarihleri!

TOKİ Samsun Tekkeköy Alt Gelir Grubu projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

İzmir Tire TOKİ sözleşme tarihleri 2018!

TOKİ Tire alt gelir grubu ve orta gelir grubu projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başladı. İşte İzmir Tire TOKİ sözleşme tarihleri 2018...

Burdur Bucak TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

Burdur Bucak Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Burdur Bucak TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor.

Katmerciler ile İGA Havalimanı arasında 7,9 milyon avroluk sözleşme!

Katmerciler Araç Üstü Ekipman Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile İGA Havalimanı Akaryakıt Hizmetleri A.Ş. arasında 7,9 avroluk sözleşme imzalandı...

Kırıkkale Yenimahalle 1. Etap TOKİ sözleşme tarihleri!

Kırıkkale Yenimahalle 1. Etap TOKİ sözleşme tarihleri 7 Aralık 2017-22 Aralık 2017 olarak belirlendi.

Karabük Soğuksu TOKİ sözleşme dönemi tarihleri!

Karabük Soğuksu TOKİ'de yer alan 167 adet konut için sözleşme dönemi tarihleri 18 Aralık 2017-29 Aralık 2017 olarak belirlendi.

Özak GYO, BGC Partners ile sözleşme imzaladı!

Özek GYO, şirket sermayesi içinde sahip oldukları halka açık paylarının bir kısmının yerli/yabancı kurumsal yatırımcılara pazarlanması ve satışı amacıyla BGC Partners ile sözleşme imzaladı.

şile toki sözleşme tarihleri 2016 Haberi

şile toki sözleşme tarihleri 2016


İstanbul Şile 2. Etap projesindeki 101 adet konutun sözleşmeleri 8 Kasım-18 Kasım tarihleri arasında imzalanacak. Sözleşme imzalama işlemleri saat 09:00’da başlayacak. 2 oda 1 salon konutların bulunduğu Şile TOKİ 2. etap için kişiler kendi imkanları ile T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Şile Şubesine ulaşım sağlayacaklar.



TOKİ İstanbul Şile 2. Etap sözleşme imzalama programı


Banka’ya giderken;

T.C. Nüfus Cüzdanı veya nüfus cüzdanı yerine geçen fotoğraflı ve onaylı kimlik belgesi ve bu belgenin bir adet fotokopisi ve T.C. Kimlik numarası (Şube tarafından kişinin dosyasında saklanacak).

Sözleşmenin vekâleten yapılması durumunda, adına sözleşme imzalayacak kişi için düzenlenmiş, “Adıma Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalamaya yetkilidir.” veya “Adıma Gayrimenkul alımı ile ilgili her türlü belgeyi imzalamaya yetkilidir.” ifadesini içeren noter tasdikli Vekâletname ve vekil olan kişinin Nüfus Cüzdanı veya yerine geçen...