15 / 05 / 2024

Şile yangın haberleri

Şile yangın haberleri

ŞİLE'de çıkan yangında 10 hektar zarar gördü. Havadan "Alev Kartalı" isimli helikopter karadan ise iş makineleri ve itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın devam ediyor. Çalışmalar sırasında iki görevli dumandan etkilenerek rahatsızlandı.

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Knot Yangın Danışmanlığı Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Knot Yangın Danışmanlığı Proje Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Gök tarafından kuruldu.

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Dilyafruz Norkulova tarafından kuruldu.

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ugıloy Rakhımova tarafından kuruldu.

Ethos Yangın Danışmanlık Ve Projelendirme Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Yangın Danışmanlık Ve Projelendirme Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Toroscan Ağabeyoğlu  tarafından kuruldu. 

Afsa Yangın Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Afsa Yangın Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Attila Soyluoğlu tarafından kuruldu.

3gen Pasif Yangın Durdurucu İzolasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

3gen Pasif Yangın Durdurucu İzolasyon Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Atıl   Fidan tarafından kuruldu. 

Şile yangın haberleri Haberi

Şile yangın haberleri

Şile Kervansaray Köyü ormanlık alanında saat 13.00'te belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine Orman Genel Müdürlüğü İstanbul İl Orman Muhafaza Müdürlüğü ekipleri, Şile ile Yenidoğan İtfaiyesi ekipleri ormanlık alana gitti. İtfaiyeciler hortumlarla alevleri söndürmeye çalışırken yangının yayılmaması için iş makineleriyle de yangının önü kesilmeye çalışıldı. Bu sırada "Alev Kartalı" isimli helikopter de Darlık Barajı'ndan aldığı suyu havadan yangının üzerine boşalttı. Ekiplerin söndürme çalışmaları devam ederken Şile İlçe Jandarma Komutanlığı da olay yerinde güvenlik önlemi aldı.


Yetkililer, 3 saattir süren yangında 10 hektar alanın zar gördüğünü belirtti. Rüzgar nedeniyle yangın büyüyen yangın kontrol altına alınamadı. Söndürme çalışmaları devam...