29 / 04 / 2024

Silestone mutfak

Silestone mutfak

Dekorasyon dünyasının her zaman tercih edilen markası beyaz, Silestone renk paletindeki alternatifleriyle kullanıcıların gözünü kamaştırıyor. Silestone’la birlikte beyaz hem estetiği hem de kaliteyi temsil ediyor

Silestone, yazın canlı renklerini modern mutfaklara taşıyor!

Üstün anti bakteriyel korumalı, yüksek teknolojiyi estetik ile buluşturan kuvars yüzeylerin önde gelen markası Silestone®, doğadan esinlenilen renk tonları ile yalınlığın zarafetini mutfaklarla buluşturuyor.

Silestone ile mutfaklarda ve banyolarda doğal kuvarsın saf güzelliği!

Doğadaki en sert mineral taşlardan biri olan kuvars, dünyanın en büyük kuvars markası Silestone’un yaratıcı gücü ile birleşiyor. Yüzde 90 doğal kuvarstan oluşan Silestone sıra dışı renkleriyle mutfaklara ve banyolara elegan bir görünüm kazandırıyor

Silestone'dan mimari estetiği simgeleyen Suede yüzeyler!

Cosentino, yeni geliştirdiği Suede yüzeyler ile Silestone kuvars yüzeylerde ekstra mat görüntü sağlıyor. Suede, leke ve izlere karşı son derece dayanıklı ve yüksek bir teknolojik performans sunuyor.

Kahramanmaraş Tematik Mutfak Müzesi açıldı!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş'ta merkez Dulkadiroğlu Belediyesi Tematik Mutfak Müzesi'nin açılışına katıldı. Kaynak, Kahramanmaraş'ı geleceğe taşıyacak önemli bir eserin içinde olduklarını belirtti.

Tresette Mutfak ile mekanlara lüks dokunuş!

Tresette Mutfak, kullanıcılarına kaliteli bir mutfağın ötesinde yeni bir yaşam alanı da sunuyor. 8 model, 2834 eşleşme sayesinde hayallerdeki mutfaklar Tresette Mutfak ile gerçeğe dönüşüyor.

Gaziantep Mutfak Sanatları Merkezi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Mutfak Sanatları Merkezi’nin açılışı gerçekleşti. Açılışa Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım da katıldı.

Rational, Floo mutfak serisi ile ayrıcalığı hissettiriyor!

AYT HOME’un dünyaca ünlü mutfak markası Rational, ünlü tasarımcı Karim Rashid’in Floo mutfak serisini kullanıcıların hizmetine sunuyor.

Stil44 Unıcera banyo mutfak fuarına katılıyor!

Stil44, 25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünleri ile UNICERA Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 8-C01 numaralı standında tüketici ile buluşuyor.

Stil44'ten el yapımı mutfak ve banyo ürünleri!

Stil44, “Binyılların Mirası” sloganıyla tüketicisine geçmişten geleceğe davette bulunuyor. El emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü..

Stil44 el yapımı mutfak ve banyoları ile yeni bir sektör yaratıyor!

Stil44,25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü.. Elişi seramik karolar ve lavaboları ilk defa tüketici ile buluşturan Stil44, bunun gururunu yaşıyor.

Dünyanın en iyi mutfak tasarımcısı aranıyor!

Tasarımları ve şıklığı ile herkesi kendine hayran bırakan dünyanın en iyi soğutucu ve pişirme markaları Sub-zero Wolf, dünyanın en iyi mutfak tasarımcısını seçmeye hazırlanıyor.

Silestone’dan kusursuz bir beyaz seri!

Dekorasyon dünyasının her zaman tercih edilen markası beyaz, Silestone renk paletindeki alternatifleriyle kullanıcıların gözünü kamaştırıyor. Silestone’la birlikte beyaz hem estetiği hem de kaliteyi temsil ediyor

İtalyan mutfak markası Stosa üretimini Türkiye'ye taşıyor!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Aykar İnşaat, İtalyan mutfak markası Stosa'yı Türkiye'ye getirdi. Markanın ilk mağazalarını Bakırköy ve Avcılarda açan şirket, İstanbul dışında franchise vererek büyüme hedefinde.

STOSA, en büyük mutfak mağazasını Avcılar'da açtı!

Türkiye’nin en büyük mutfak showroomu'nu Avcılar'da hayata geçiren STOSA, Bakırköy ve Avcılar mağazalarında modern, çağdaş ve klasik çizgilere sahip geniş ürün yelpazesiyle kişiye özel alanlar yaratıyor.

Bodrum Mutfak bu yıl 15 milyon lira ciro bekliyor!

Bodrumlu Mustafa Güneri’nin, babasına ait ‘mavi tur teknesini’ Satarak 1993’te başladığı ‘mutfak mobilya’ işinden ulusal bir marka çıktı. Bodrum Mutfak adıyla üretim yapan Güneri, 15 milyon lira ciro bekliyor.

Silestone mutfak Haberi

Silestone mutfak

Dünyanın en büyük kuvars taşı üreticisi Cosentino, 25 yılı aşkın deneyimi ile yüzey sektöründe çığır açmayı sürdürüyor. Kullanıcıların eğilimini her zaman dikkate alan ve Ar-Ge çalışmalarını bu kapsamda sürdüren Cosentino, Silestone’un yeni renk paletindeki beyaz tonlarla istenilen kalite ve estetiği piyasaya sürdü. Beyazı sadece bir renk olarak ele almayan, aynı zamanda bir yaşam şekli olarak da değerlendiren Silestone koleksiyonundaki kullanıcıların en çok tercih ettiği renk de beyaz. Koleksiyondaki Blanco Zeus, dünya mutfaklarında en çok öne çıkan renk. İnce tanecikli ve saf beyaz cilası ile son derece çarpıcı ve benzersiz bir güzellik sunuyor. 

Estetik ve kalite bir arada

Beyazın olağanüstü saflığını bir adım ileri taşıyan Silestone, Iconic White’la yüzey sektörünün en parlak ve en göz alıcı beyaz tonunu da geliştirdi. Iconic White...