04 / 10 / 2024

Şilideki türk yatırımcılar

Şilideki türk yatırımcılar

Erdoğan, Şili-Türkiye İş Forumu'nda konuştu: "Hızla büyüyen ve uluslararası profilleri yükselen Türkiye ve Şili bu olumlu gelişmeleri ikili ilişkilerine de yansıtmalıdır.

Gayrimenkul yatırımcısının beklediği etkinlik başlıyor...

Gayrimenkul yatırımcıları son yıllarda yurt dışına özellikle de İngiltere'ye yönelirken, İngiltere'deki yatırım fırsatları 27-29 Eylül tarihlerinde İstanbul'da düzenlenecek olan lansmanda Türk yatırımcıların ayağına geliyor.

Türk yatırımcılar gayrimenkul yatırımında rotayı Birleşik Krallık'a çevirdi!

Birleşik Krallık’ta gayrimenkul yatırımları, düşük risk ve döviz bazında kira getirisi gibi avantajlarıyla Türk yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Türk yatırımcıların yeni rotası belli oldu! Konut yatırımı için bu ülkenin kapısı çalınıyor... 

Son yıllarda gayrimenkulde hızla artan fiyatlar ve uzayan geri dönüş süreleri, Türk yatırımcıların rotasını Londra’ya yöneltti. 

Kıbrıs'tan konut alan Türk yatırımcılarının oranı yüzde 4'ü geçti!

KKTC'de konut alan yabancılar içinde Avrupa Birliği vatandaşlarının oranı 24.6'ya ulaşırken, Türk yatırımcılarının oranı ise yüzde 4'ü geçti.

Türk yatırımcılar yurt dışından 1 yılda 2 milyar dolar gayrimenkul aldı! Yıllara göre yurt dışı gayrimenkul alımları!

Yerli yatırımcılar gayrimenkul alımlarında rotayı yurt dışına çevirdi. Ağustos ayında yerli yatırımcılar yurt dışında 175 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldı. 

'Konuttan, borsaya tüm yatırımcılar zararda' diyen uzman isimden çarpıcı açıklama! İnanılmaz bir dönemden geçiyoruz...

Analist ve kripto fenomeni Murat Ali Calman 'inanılmaz bir dönemden geçiyoruz' diyerek konuttan borsaya kadar tüm yatırımcıların zararda olduğunu açıkladı. 

Yatırımcılar yurt dışından konut almaya başladı! İlk tercihleri arasında Rusya geliyor

Türk yatırımcılar gayrimenkul yatırımı için yurt dışına yönelmeye başladı. İlk tercihleri arasında ise Rusya yer alıyor.

Yurt dışında konut yatırımı yapan Türk yatırımcılara müjde! Faizler düştü...

Ülke genelinde konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşmasıyla yerli yatırımcılar rotayı yurt dışına çevirdi. Yatırım Danışmanı Cihat Çiçek, yurt dışında konut yatırımı yapanlara müjdeyi verdi. İşte ayrıntılar..

Türk yatırımcılarından ABD gayrimenkul piyasasına büyük ilgi! Yatırımcılar yurt dışından konut almaya başladı!

NotteGlobal’ın kurucusu Yusuf Boz, ABD Gayrimenkul Pazarının Türk yatırımcılarına fırsatlar sunduğunu açıklayarak yatırımcıların yurt dışından konut almaya başladığını belirtti.

KKTC’de Airbnb yapmak isteyen Türk yatırımcılar için yeni yasa! Daha fazla konut alınabilecek!

KKTC’de Airbnb önemli bir kaynak haline gelirken, Eylül’de meclise gelecek yeni yasayla Türk yatırımcıya 3 konut alma hakkı tanınacak. Airbnb taahhüdü verildiğinde daha fazla konut alma imkanı olacak. İşte ayrıntılar...

Türkler akın akın o ülkeye göç ediyor! İşte yatırımcıların yeni adresi!

Son dönemde yeni vergi taslağı konuşulmaya devam ederken, bir çok Türk yatırımcı yüksek enflasyondan dolayı rotayı o ülkeye çevirdi. İşte yatırımcıların yeni adresi...

Kıbrıs; konut almak isteyenlerin radarında! Dövizle kira getirisi Türk yatırımcılarını cezbediyor!

Dünyaca ünlü bir dergi, neredeyse yarı yarıya daha ucuz olduğunu hesaplayarak Amerikalılara mülk satın almak için tavsiye ettiği lokasyonların ilk sırasına Kuzey Kıbrıs’ı yerleştirdi. Özellikle Dövizle kira getirisi Türk yatırımcıları cezbediyor.

İstanbul'da arsa stokları tükenince yatırımcılar rotayı o ile çevirdi! Arsa yatırımında büyük patlama!

Konut alamayan yatırımcılar yatırımlarını arsaya yapmaya başladı. Özellikle İstanbul'da arsa yatırımı tavan yaparken, yatırımcılar artık alacak arsa bulamıyor. 

Şilideki türk yatırımcılar Haberi

Şilideki türk yatırımcılar

Türkiye'nin gelişen sanayisi için doğal kaynaklara olan ihtiyacı sürekli artıyor ve aramızdaki ticari ilişkilerin de bu minvalde daha da artacağı düşüncesindeyim"

"İşbirliğimizin daha da ilerletilmesi doğrultusunda sahip olduğumuz karşılıklı siyasi irade bugün bir kez daha teyit edilmiştir"


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hızla büyüyen ve uluslararası profilleri yükselen Türkiye ve Şili bu olumlu gelişmeleri ikili ilişkilerine de yansıtmalıdır. Türkiye'nin gelişen sanayisi için doğal kaynaklara olan ihtiyacı sürekli artıyor ve aramızdaki ticari ilişkilerin de bu minvalde daha da artacağı düşüncesindeyim" dedi.


Erdoğan, Şili - Türkiye İş Forumu'nda yaptığı konuşmada, Şili Devlet Başkanı Michelle Bachelet ve Şili halkına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı şükranlarını sunarak, iş forumunu düzenleyen SOFOFA ve DEİK yöneticilerine teşekkür etti.


"Güney Amerika'nın ilk Nobel Edebiyat Ödülü Şilili şair Gabriela Mistral'in güzel ülkesinde bulunmaktan büyük...