24 / 07 / 2024

silifke cennet cehennem mağaraları

silifke cennet cehennem mağaraları

Mersin'de yer alan Cennet-Cehennem mağaraları turistlerden yoğun ilgisiyle karşı karşıya...

Kültür ve Turizm Bakanlığından Cennet Mağarası'ndaki asansör projesiyle ilgili açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Cennet-Cehennem örenyerine yapılan asansörle ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Mersin Valiliği'nden Cennet Mağarası'ndaki asansör projesiyle ilgili açıklama!

Mersin Valiliği, Cennet-Cehennem örenyerine yapılan asansörle ilgili eleştirilerin, projeyi onaylayan uzmanlara haksızlık, engellilere de duyarsızlık olduğundan bahsetti.

Cennet-Cehennem mağaralarına yapılan asansör ve seyir terasına tepki!

Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan Cennet-Cehennem mağaraları için 2 yıl önce Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan 10 milyon TL'lik asansör projesi tartışmalara sebep oldu. Demir asansörün bölgenin doğal yapısına zarar verdiği belirtildi...

Cennet-Cehennem obruklarına 10 milyon liralık proje!

Doğu Akdeniz'in önemli turizm merkezi "Cennet-Cehennem obrukları" için geliştirilen projeyle, 75 metre derinlikteki "Cennet" olarak adlandırılan obruğa asansör, 130 metre derinlikteki "Cehennem" isimli alana da cam seyir terası inşa edilecek.

Silifke'de cennet koya inşaat izni çıktı!

Mersin’in Silifke İlçesi’nde yer alan 190 dönümlük koyun 49 yıllığına özel bir şirkete kiralanarak inşaata açıldığı öne sürüldü.

Mersin Silifke'de 6.6 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Kabasakallı, Taşucu, Sayağzı, Sarıcalar'da bulunan 8 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 11 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak arsaların toplam satış bedeli 6 milyon 690 bin 772 TL olarak belirlendi.

Silifke'ye yeni sosyal yaşam alanı inşa ediliyor!

Silifke Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi Su Büklümü mevkiinde yapımına başlanan 9500 metrekarelik Sosyal Yaşam Alanı, mahalle sakinleri ve Silifkeliler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Nolu Şubesi açıldı!

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Nolu Şubesi, Hassan Al Ouzı Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Fatih, Karagümrük Mahallesi, Profesör Naci Şensoy Caddesi'nde açıldı.

Silifke-Mut-Karaman Yolu ihalesi itiraz nedeniyle tamamlanamadı!

Lütfi Elvan, Silifke-Mut-Karaman yolunun ihalesinin yapıldığını anımsatarak, bu konudaki sürecin itiraz nedeniyle henüz tamamlanmadığını anlattı. Elvan,2016 yılında proje çalışmaları tamamlandığında yapım ihalesinin başlayacağını söyledi

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, A.A.Abdellatef Mohamed Elgamal Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Zeytinburnu'nda açıldı.

Mersin Silifke Mezbahası hizmete açıldı!

İlk harcı döken Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Silifke'deki mevcut mezbahanın modernize edilmesinin sadece günü kurtaracağını, bu nedenle yeni bir mezbahanın yapımını uygun gördüklerini söyledi.

Silifke Mezbahanesi’nin temeli atıldı!

Kırsala hizmetlerini aralıksız sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, Silifke’de hayata geçireceği Silifke Mezbahanesi’nin temel atma törenini gerçekleştirdi. Temel atma törenine, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da katıldı...

Silifke Belediyesi'nden yeni sosyal yaşam alanı!

Silifke Belediyesi’nin sosyal yatırımları kapsamında projelendirilen ve yapımına başlanan 9500 m2’lik sosyal yaşam alanı, eşsiz Göksu manzarası ve çevre düzenlemeleriyle Silifke’nin yeni gözde mekânı olacak.

silifke cennet cehennem mağaraları Haberi

silifke cennet cehennem mağaraları
Mersin Silifke'de yer alan ve turizme büyük katkısı bulunan Cennet-Cehennem mağaraları, Narlıkuyu'da bulunuyor. Tarihi açıdan büyük önem taşıyan bu bölge, yerli ve yabancı turistlerden büyük ilgi...