07 / 05 / 2024

Silifke cennet koya inşaat

Silifke cennet koya inşaat

Mersin’in Silifke İlçesi’nde yer alan 190 dönümlük koyun 49 yıllığına özel bir şirkete kiralanarak inşaata açıldığı öne sürüldü.

Cennet-Cehennem mağaralarına yapılan asansör ve seyir terasına tepki!

Mersin'in Silifke ilçesinde bulunan Cennet-Cehennem mağaraları için 2 yıl önce Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan 10 milyon TL'lik asansör projesi tartışmalara sebep oldu. Demir asansörün bölgenin doğal yapısına zarar verdiği belirtildi...

Silifke'de cennet koya inşaat izni çıktı!

Mersin’in Silifke İlçesi’nde yer alan 190 dönümlük koyun 49 yıllığına özel bir şirkete kiralanarak inşaata açıldığı öne sürüldü.

Cennet Koru Küçükçekmece daire fiyatları!

Cennet Koru Küçükçekmece daire fiyatları 510 bin TL'den başlıyor. Cennet Koru Göl Evleri projesinde yüzde 25 peşinatla banka kredili ödemeler yapılıyor...

Soğuksu Cennet Koru ev fiyatları!

Soğuksu Cennet Koru ev fiyatları 510 bin TL'den başlıyor. İstanbul Küçükçekmece'de yükselen Cennet Koru Evleri'nde teslimler yıl içerisinde yapılacak...

Cennet Koru Projesi güncel fiyat listesi!

Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Cennet Koru projesinin satış fiyatları 510 bin TL'den başlayarak değişiyor. 30 bin 328 metrekare arsa üzerinde yükselen projede dubleks daireler de bulunuyor.

Silifke'deki Tarihi Demirciler Çarşısı yenileniyor!

Silifke Belediyesi şehir merkezinde olmasına rağmen, yıllardır hizmet almayan Taşhan Sokaktaki Demirciler Çarşısının alt yapı ve parke döşeme hizmetlerini gerçekleştiriyor.

Marmaris'teki Cennet Koyu'nda izinsiz yapı çalışmaları başlatıldı!

Marmaris İlçesi yakınlarındaki Taşlıca Mahallesi, Asardibi Mevkisi'ndeki sadece denizden ulaşımın olduğu, tarihi kalıntıların da bulunduğu 1'inci derece doğal SİT alanı cennet koya, izinsiz olarak yol açılıp, yapılar için çalışma yapıldığı belirlendi.

Mersin Silifke'de 6.6 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Kabasakallı, Taşucu, Sayağzı, Sarıcalar'da bulunan 8 arsayı satışa çıkardı. İhaleleri 11 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak arsaların toplam satış bedeli 6 milyon 690 bin 772 TL olarak belirlendi.

Silifke'ye yeni sosyal yaşam alanı inşa ediliyor!

Silifke Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi Su Büklümü mevkiinde yapımına başlanan 9500 metrekarelik Sosyal Yaşam Alanı, mahalle sakinleri ve Silifkeliler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor.

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Nolu Şubesi açıldı!

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Nolu Şubesi, Hassan Al Ouzı Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Fatih, Karagümrük Mahallesi, Profesör Naci Şensoy Caddesi'nde açıldı.

Silifke-Mut-Karaman Yolu ihalesi itiraz nedeniyle tamamlanamadı!

Lütfi Elvan, Silifke-Mut-Karaman yolunun ihalesinin yapıldığını anımsatarak, bu konudaki sürecin itiraz nedeniyle henüz tamamlanmadığını anlattı. Elvan,2016 yılında proje çalışmaları tamamlandığında yapım ihalesinin başlayacağını söyledi

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Cennet Toprak Gayrimenkul İnşaat Emlak Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, A.A.Abdellatef Mohamed Elgamal Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 10 Mart'ta Zeytinburnu'nda açıldı.

Mersin Silifke Mezbahası hizmete açıldı!

İlk harcı döken Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Silifke'deki mevcut mezbahanın modernize edilmesinin sadece günü kurtaracağını, bu nedenle yeni bir mezbahanın yapımını uygun gördüklerini söyledi.

Silifke cennet koya inşaat Haberi

Silifke cennet koya inşaat

Konuyu TBMM’ye taşıyan CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, bölgede orman alanında 3’er katlı en az 30 villa yapılmasının planlandığını öne sürerek şunları kaydetti:


“Orman Kanunu’nun kıyı ve sahil şeritlerinin durumunu düzenleyen ilgili maddesine aykırı bir biçimde sahil şeridine duvar çekildiği, denizde dolgu yapıldığı ve inşaat tabelalarının da asıldığı görülmektedir. Hükümet yatırımlar konusunda son derece geride kalan Mersin’in sahip olduğu doğal güzelliklerin de bu yolla yok edilerek rant aracı haline dönüştürülmesi, kamuoyunda talan ve peşkeş algısı uyandırmaktadır.”


Projede plaj kısmının ikiye bölünerek erkekler ve kadınlar plajı haline getirileceğini öne süren Atıcı, “Dünyaca ünlü koylarda hem deniz hem orman talan ediliyor. Bu güzellikler son günlerde iş makinelerinin esareti altında kalmıştır”...