06 / 07 / 2024

Silifke-Mut-Karaman Yolu ihalesi

Silifke-Mut-Karaman Yolu ihalesi

Lütfi Elvan, Silifke-Mut-Karaman yolunun ihalesinin yapıldığını anımsatarak, bu konudaki sürecin itiraz nedeniyle henüz tamamlanmadığını anlattı. Elvan,2016 yılında proje çalışmaları tamamlandığında yapım ihalesinin başlayacağını söyledi

TOKİ Karaman projesi için geri sayım başladı! Beklenen proje 14 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam edem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karaman'da 45 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 14 Kasım'da yapılacak.

Mut Belediyesi Mersin'de arsa satacak! İhalesi 13 Kasım'da!

Mersin İli Mut Belediye Başkanlığı, Mersin Mut'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 1.600 metrekare alana sahip.

İl Özel İdare 23 arsa satacak! İhalesi 17 Ekim'de!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Karaman'da yer alan 23 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 17 Ekim olarak belirlendi.

Silifke Belediyesi Mersin'de 9 arsa satacak! İhalesi 27 Eylül'de!

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin Silifke Atayurt'ta yer alan 9 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların alanları 2 bin 658 metrekare ile 6 bin 37 metrekare arasında değişiyor. 

TOKİ Mersin Silifke 2023 projesinde son dakika! Tam 447 yeni konut için beklenen tarih geldi!

TOKİ Mersin Silifke 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 447 adet konutun yer alacağı TOKİ Silifke projesinin ihalesi yarın yapılacak...

Silifke Belediyesi'nden büyük fırsat! Taksitle 2 gayrimenkul satıyor! Sakın kaçırmayın!

Silifke Belediyesi, 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Karaman'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla satılık arsa ve tarlalar! İhalesi 25 Temmuz'da!

Karaman Merkez ve Kazımkarabekir ilçesinde yer alan 84 adet arsa, tarla, ham toprak ve müfrez arsa satışa sunuluyor. Gayrimenkuller 5 sene süreyle emlak vergisinden muaf tutuluyor...

Kervansaray Lara Otel'in satış ihalesi yapıldı!

Galeri Kristal Tur. İnş. Pazarlama ve Tic A.Ş.'nin Kervansaray Yatırım'dan alacakları dolayısıyla ipotekli olan Lara Oteli'nin icra yolu ile açık arttırma yolu ihalesi yapıldı. Satış henüz gerçekleşmedi. 

Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Mersin Silifke Taşucu Mahallesi'nde yer alan Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı.

TOKİ'den Karaman Merkez'e 317 yeni konut müjdesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karaman'da 317 yeni konut hayata geçirecek. TOKİ Karaman Merkez 317 konut ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek. 

Mut ve Silifke için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Mut ve Silifke ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mut ve Silifke için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi için 25 milyon TL'lik yeni ihale!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi'nde Çeşmeli-Kızkalesi Kesimi için yapım ihalesi düzenliyor. İhalenin geçici teminat miktarı 25 milyon TL olarak belirlendi.

Yapı Merkezi, Slovenya'da demir yolu ihalesi kazandı!

Türk İnşaat şirketi Yapı Merkezi'nin de içinde yer aldığı ortak girişim, Slovenya'da demir yolu ihalesi kazandı...

Silifke-Mut-Karaman Yolu ihalesi Haberi

Silifke-Mut-Karaman Yolu ihalesi

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, serbest bölgeler kanununun  önümüzdeki günlerde komisyonda görütşülmeye başlayacağını ve serbest bölgeleri çok daha cazip hale getireceklerini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Lütfi  Elvan,  Mersin Valisi  Özdemir Çakacak, milletvekilleri,  Mersin  Ekonomi Platformu (MEP) Başkanı Hanife Körünoğlu ile bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan heyeti Başbakanlıkta kabul etti.


  AB'ye vizesiz seyahat için yasal düzenlemeler konusunda çalışma yaptıklarını bildiren Elvan,  Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı , , topluma büyük katkı sağlayan kadınların iş gücüne ve ekonomiye katkılarının her geçen gün arttığını, kadınların işgücüne katılım oranı açısından  Türkiye'nin AB ülkelerinin seviyesine erişmesi için kat etmesi gereken mesafenin bulunduğunu ifade etti.


STK'lardaki kadın sayısının artmasından memnuniyet duyacağını ifade eden Elvan, . Konuklarının taleplerini dinleyerek  Mersin'e yönelik projelerin son durumuna ilişkin bilgi verdi.


Başbakan Yardımcısı  Elvan, bu...