05 / 05 / 2024

silifke Sayağzı Mesire Alanı

silifke Sayağzı Mesire Alanı

Mersin Silifke'de hayata geçirilen Sayağzı Mesire Alanı'ndaki inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Üzümde 2023’ün ilk hasadı başlarken fiyatı göz korkuttu!

Mersin'in Silifke ilçesinde üzümde yılın ilk hasadı başladı. İç piyasada kilosu 500 TL’den satılan üzümler, yurt dışında 1000 TL’ye alıcı buluyor.

Silifke Belediyesi'nden büyük fırsat! Taksitle 2 gayrimenkul satıyor! Sakın kaçırmayın!

Silifke Belediyesi, 2 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Silifke Belediyesi 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Silifke Belediye Başkanlığı, Mersin ili, Silifke ilçesi, Atayurt, Sayağzı, Mukaddem, Taşucu ve Karakara mahallerinde yer alan 4 konut ile 48 arsayı 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Cuma  Turan  tarafından kuruldu.

Mersin Silifke'de tepki çeken inşaat! 

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı Yeşilovacık Mahallesi’nde yapılaşmanın yasak olduğu kıyı kenar çizgisi içerisinde konut inşa ediliyor. Söz konusu yapılar çevre halkın tepkisine neden oldu. 

Silifke Belediyesi'nden 19.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Mersin İli Silifke Belediye Başkanlığı, Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 19 milyon 850 bin TL olarak belirlendi. 

Erzurum'a 15 Temmuz Milli İrade Mesire Alanı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir mesire alanı kazandırdı.

Mersin Sayağzı Mesire Alanı'nda sona gelindi!

Mersin Silifke'de hayata geçirilen Sayağzı Mesire Alanı'ndaki inşaat çalışmalarında sona gelindi.

Sivas Çamlık Mesire Alanı yıl içinde hizmete girecek!

Sivas Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Karşıyaka'yı cazibe merkezi yapacak olan Çamlık Mesire Alanı ve Sosyal Tesisleri yıl içinde hizmete girecek.

Kumluca Beykonak Mesire Alanı’nın temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Kumluca ve Finike’nin ortak kullanacağı Mezbaha’nın açılışını gerçekleştiren büyükşehir, Beykonak Mesire Alanı'nın da temelini attı.

Kepez Belediyesi'nde 54 dönümlük mesire alanı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, ilçenin kuzeyindeki yeni mahalle olan eski köylere sözünü verdiği mesire alanının yapımı başladı.

Silifke'de HAY-KENT projesi tanıtıldı!

Silifke Kaymakamlığı ile Mersin Bölge Sulama Kooperatifleri Birliği ve Silifke Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ersin Akdoğan’ın birlikte yürüttüğü Organize Hayvancılık Bölgesi (HAY-KENT) projesi Silifke Kız Meslek Lisesi salonunda katılımcılara tanıtıldı.

Şanlıurfa Hilvan'a mesire alanı geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeşil alan çalışmaları kapsamında Hilvan'da yapımı süren mesire alanını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Amacımız her ilçede vatandaşlarımızın buluşma adresi olacak yeşil alanları halkımıza kazandırmaktır" dedi.

silifke Sayağzı Mesire Alanı Haberi

silifke Sayağzı Mesire Alanı


Mersin’in Silifke İlçe Belediyesi tarafından inşa edilen 11 bin metrekarelik Sayağzı mesire alanı projesinde sona gelindi.


Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, mimari özelliklere sahip barbeküler, piknik masaları, oyun grupları, yıkama tezgahları, düğün alanı gibi bölümlerin bulunacağı mesire alanında, zemin düzenlemelerinin yapıldığını dile getirdi. 


Başkan Turgut konuyla ilgili olarak "Bu eksikliği dikkate alarak, ilçemizde sosyal hayatın canlanması, kentimize gelen yerli ve yabancı konukların hoşça vakit geçirebilmesi için güzel bir proje başlattık. Çevre düzenlemeleri ve donatılarıyla kentsel yapıya estetik ve işlevsel katkı sağlayacak bu alanımızı kısa sürede halkımızın hizmetine açacağız" dedi.

Çevre düzenlemeleri, yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmalarında sona geldiklerini ifade eden Turgut, "Bu alan, kentimize değer katacak. Göksu Nehri kenarında, doğanın ve yeşilin buluştuğu böyle bir mesire alanında hem bedeniniz hem de...