20 / 05 / 2024

Silifke turizmi

Silifke turizmi

Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, AA muhabirine, kışın 115 bin olan ilçe nüfusunun yazın 500 bini bulduğunu söyledi. Silifke ilçesindeki sahillerde, ramazanın yaza denk gelmesi nedeniyle çocukların yoğunlukta olduğu gözleniyor.

İzmir Selçuk'ta inanç turizmi yapılacak!

2017'de düzenlenecek Uluslararası İnanç Turizmi'nin Selçuk'ta yapılması için aday olduklarını açıklayan Başkan Bakıcı, "Ayrıca Bülbül Dağı eteklerine Meryem Ana Heykeli dikiyoruz" dedi

Bolu'da doğa turizmi için eylem planı masaya yatırılacak!

Bolu'da doğa turizmini canlandıracak projeleri hayata geçirmek için 'Tabiat Turizmi Uygulama ve Eylem Planı' hazırlanıyor.

Mersin Silifke'de kamulaştırma yapılacak!

Silifke Belediyesi, 2016'nın ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut başkanlığında toplanan Ocak ayı meclisinde Turgut, yeni yılın tüm insanlığa, ülkeye ve ilçeye güzellikler getirmesini diledi.

Silifke'ye 2 yeni park inşa edilecek!

Sosyal yaşam alanlarını zenginleştirmek adına mahallelerde park ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdüren Silifke Belediyesi, Gazi Mahallesi’ndeki Sayağzı Mahallesi girişine 2 modern park kazandıracak.

Silifke OSB hizmet binası 2016'da açılacak!

Silifke OSB'nin hizmet binasının yapımını üslenen Müteahhit Şeref Özkamçı, Silifke OSB hizmet binasını 2016 yılının Ekim ayında teslim edeceğiz, bittiğinde Mersin ve çevre illerinde örnek olarak gösterilecektir dedi.

Kütahya termal turizmi alanında yeni projeler üretecek!

Çini diyarı Kütahya, ses getirecek yeni nesil yatırımlara hazırlanıyor. Ulaşım sorunlarını çözen şehir yakın zamanda tamamlayacağı projelerle termal turizmi alanında birçok ülkeden ziyaretçi çekecek.

Silifke'de asfalt ve yol çalışmaları sürüyor!

Silifke Belediyesi şehir genelinde sürdürdüğü asfalt, parke ve yol yama çalışmalarının yanı sıra, tahrip olan sokaklarda da asfalt tamiratını sürdürüyor.

Silifke adliye binası bahçesinde çevre düzenlemesi yapıldı!

Silifke Belediyesi tarafından adliye binası bahçesinde çevre düzenlemesi yapıldı. Çalışmalar kapsamında adliye çevresinde parke taş döşemesi, asfalt yol yapımı, kaldırım, temizlik, yağmur suyu giderleri ve yeşillendirme çalışmaları gerçekleştirildi.

Silifke TOKİ Emekli Konutları'na 1280 başvuru yapıldı!

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Silifke Şube Başkanı Bedri Sapancı, TOKİ’nin yaptıracağı konutlar için 1280 civarında emeklinin başvuru yaptığını söyledi.

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

Silifke'deki 4. Köprünün proje ihalesi gerçekleşti!

Silifke’de vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve şehre yeni bir vizyon kazandırmak için projeler üreten ve bunları bir bir hayata geçiren Silifke Belediyesi, ilçe halkına söz verdiği 4. Köprünün uygulama proje ihalesini gerçekleştirdi.

Silifke Belediyesi dört köprünün proje ihalesini gerçekleştirdi!

Silifke’de vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak ve şehre yeni bir vizyon kazandırmak için projeler üreten ve bunları bir bir hayata geçiren Silifke Belediyesi, ilçe halkına söz verdiği 4. Köprünün uygulama proje ihalesini gerçekleştirdi.

Tokat Almus'ta doğa turizmi canlanacak!

Tokat İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, Almus’un doğal güzelliğini gün yüzüne çıkartarak turizmi canlandırmak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını kaydetti.

Silifke turizmi Haberi

Silifke turizmi

Tatil için ilçeye gelen vatandaşların çoğu oruç tuttuğu için gündüz saatlerinde denizin ve kumların keyfini çıkarmak, çocuklara kalıyor. Denize giren çocuklar, sahilde oyuncaklarıyla oynayarak eğleniyor.


Silifke Belediye Başkanı Mustafa Turgut, AA muhabirine, kışın 115 bin olan ilçe nüfusunun yazın 500 bini bulduğunu söyledi.


Ramazanın yaza denk gelmesi nedeniyle sahillerde ağırlık olarak çocukların görüldüğünü belirten Turgut, Ramazan Bayramı'nda sonra yoğunluğun artmasını beklediklerini kaydetti.


İlçede turizm sezonunun mayısta başlayıp, eylülün ikinci haftasına kadar sürdüğünü vurgulayan Turgut, sezon boyunca yerli ve yabancı turistleri ağırladıklarını sözlerine...