02 / 05 / 2024

Silifke OSB hizmet binası 2016'da açılacak!

Silifke OSB hizmet binası 2016'da açılacak!

Silifke OSB'nin hizmet binasının yapımını üslenen Müteahhit Şeref Özkamçı, Silifke OSB hizmet binasını 2016 yılının Ekim ayında teslim edeceğiz, bittiğinde Mersin ve çevre illerinde örnek olarak gösterilecektir dedi.



Silifke OSB'nin hizmet binasının yapımını üslenen Müteahhit Şeref Özkamçı, Silifke OSB hizmet binasını 2016 yılının Ekim ayında teslim edeceğiz, OSB hizmet binasının projesi muhteşem, bittiğinde Mersin ve çevre illerinde örnek olarak gösterilecektir dedi. 


OSB'YE MODERN HİZMET BİNASI 

Silifke OSB yeni hizmet binasına kavuşuyor.  Ankara  Özyıldız İnşaat şirketinin yapımını üslendiği Silifke OSB hizmet binası 16 Ekim 2016 tarihinde teslim edilecek. Hizmet binasının yapımı hakkında görüşünü aldığımız Müteahhit firma temsilcisi Şeref Özkamçı; "Toplam 4 bin 800 metre kare inşaat alanımız var. İnşaatımız 2 bin 200 metre kare olurum alanından oluşuyor. İnşaat projemizde 1 Hizmet binası, 1 Restaurant, iki adet dükkan ve 500 kişilik muhteşem bir toplantı salonu var. Yapılacak olan toplantı salonu civar ilçelerimizde de bulunmayan örnek bir salon olacak. İnşaatımız hızla devam etmektedir diyen Özkamçı; '"Hizmet binasını bir yıl gibi kısa bir süre içerisinde bitilmiş olacağız. Valimiz, Silifke Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Ticaret OdaEkim ayında teslim edilecek mız, OSB müdürümüz ve Silifke'nin işadamları bize büyük destek veriyor, bir aksilik olmadığı takdirde OSB Hizmet binasını 16 Ekim'2016 tarihinde bitirilmiş olarak bütün detayıyla teslim etmeyi amaçlıyoruz, Silifke'ye böyle bir hizmeti yapmaktan Şirketim adına memnunluk duyuyorum, yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 



Zeki KEKEÇOĞLU/Yeni Göksu


Geri Dön