18 / 05 / 2024

Silifke OSB hizmet binası açılıyor mu

Silifke OSB hizmet binası açılıyor mu

Silifke OSB'nin hizmet binasının yapımını üslenen Müteahhit Şeref Özkamçı, Silifke OSB hizmet binasını 2016 yılının Ekim ayında teslim edeceğiz, bittiğinde Mersin ve çevre illerinde örnek olarak gösterilecektir dedi.

Silifke'de imar planı revizyonu kapsamında OSB’de kamulaştırma çalışmaları devam ediyor...

2000 senesinde 96 hektarlık alanda kurulan ve 6 alanda, bin 500 kişiye istihdam sağlayan Silifke Organize Sanayi Bölgesi’nde, imar planı revizyonu kapsamında meydana gelen 4 parselden 2’sinin tahsis edildiği kaydedildi. İşte haberin detayları...

TOKİ Silifke'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi yarın!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 13:30'da yapılacak.

TOKİ Silifke'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Mersin İli Silifke İlçesi Esenbel Mh. İle Yalova İli Merkez İlçesi Kazımiye Mh. Muhtelif Parseller ile Bir Kısım Tescil Harici Alanda İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüd Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi 20 Ekim 2020 tarihinde saat 13:30'da yapılacak.

Zonguldak Çaycuma OSB'de hizmet binası ihalesi 28 Eylül'de!

Zonguldak Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından hizmet binası yaptırılacak. Bina yapım işi için 28 Eylül'de ihale gerçekleşecek..

Çankırı OSB'de hizmet binası inşaat ihalesi 26 Eylül'de!

Çankırı-Şabanözü Organize Sanayi Bölgesi hizmet binası yapım işi ihale ediliyor. İhale 26 Eylül'de gerçekleşecek..

Silifke'deki tarihi evler turizme kazandırılıyor!

Mersin'in Silifke ilçesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından "Sivil mimarlık örneği" olarak tescillenmiş tarihi evler, restore edilip kafe ve kültür evi olarak hizmet verebilir hale getiriliyor

Zonguldak Çaycuma OSB hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta!

Zonguldak Çaycuma OSB, hizmet binası yapım işi için ihale düzenliyor. Hizmet binası yapım işi ihalesi 17 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Kayseri OSB hizmet binası taşındı!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü hizmet binası riskli yapı olduğundan tahliye edildi. Yeni hizmet binasının yapımı hızla süren müdürlük, geçici olarak Kayseri OSB Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi – METEM – alanı içerisinde yer alan “Öğrenci Yurdu Binası”nın 1. Katında hizmet verecek.

Kayseri OSB hizmet binasının inşaatında son durum!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanvekilliği görevinden istifa ettikten sonra adı OSB hizmet binasının inşaatının yapımıyla anılan işadamı Seyit Demir, OSB hizmet binasının inşaatıyla yakından uzaktan alakasının olmadığını söyledi.

Silifke'deki Tarihi Demirciler Çarşısı yenileniyor!

Silifke Belediyesi şehir merkezinde olmasına rağmen, yıllardır hizmet almayan Taşhan Sokaktaki Demirciler Çarşısının alt yapı ve parke döşeme hizmetlerini gerçekleştiriyor.

OSB arsa tahsisi şartları!

Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) 4562 sayılı Kanun hükümlerine göre işletilen mal ve hizmet üretim bölgeleri olarak karşımıza çıkıyor. Peki, OSB arsa tahsisi şartları nelerdir?

Batman yeni gümrük binası, OSB'nin çehresini değiştirecek!

8430 Metrekarelik alana idari hizmet binası ile sosyal tesislerin yapılacağı yeni gümrük sahası OSB’nin çehresini değiştirecek. Batman’da geçen yıl 34 milyon dolarlık ihracat yapıldı.

Balıkesir OSB'ye itfaye ve 112 istasyonu yapılacak!

BALIKESİR OSB'ye itfaiye grup amirliği ve 112 hizmet binaları yapılması için büyükşehir belediyesiyle protokol imzalandı. Grup Amirliği'nde tam zamanlı itfaiye personeli hazır bulunacak ve olası yangınlara anında müdahale edecek.

Silifke OSB hizmet binası açılıyor mu Haberi

Silifke OSB hizmet binası açılıyor mu

Silifke OSB'nin hizmet binasının yapımını üslenen Müteahhit Şeref Özkamçı, Silifke OSB hizmet binasını 2016 yılının Ekim ayında teslim edeceğiz, OSB hizmet binasının projesi muhteşem, bittiğinde Mersin ve çevre illerinde örnek olarak gösterilecektir dedi. 


OSB'YE MODERN HİZMET BİNASI 

Silifke OSB yeni hizmet binasına kavuşuyor. Ankara Özyıldız İnşaat şirketinin yapımını üslendiği Silifke OSB hizmet binası 16 Ekim 2016 tarihinde teslim edilecek. Hizmet binasının yapımı hakkında görüşünü aldığımız Müteahhit firma temsilcisi Şeref Özkamçı; "Toplam 4 bin 800 metre kare inşaat alanımız var. İnşaatımız 2 bin 200 metre kare olurum alanından oluşuyor. İnşaat projemizde 1 Hizmet binası, 1 Restaurant, iki adet dükkan ve 500 kişilik muhteşem bir toplantı salonu var. Yapılacak olan toplantı salonu civar ilçelerimizde de bulunmayan örnek bir salon olacak. İnşaatımız hızla devam...