06 / 05 / 2024

silivri belediyesi arazi tahsisi

silivri belediyesi arazi tahsisi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ankara’da bir dizi ziyaretler yaptı. Bakanlar, bakan yardımcıları ve genel müdürler ile konuşan Başkan Yılmaz, ilçeye yönelik müjdeleri de paylaştı.

İstanbul'da 7 adet arsa satılıyor! 1 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Pendik ve Silivri Belediyesi, 7 adet arsayı satıyor. Peki arsaların büyüklükleri ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyonluk arazi satıyor!

Yerel seçimlere son üç ay kala Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyon liralık  arazi satışı ilanı verdi.

Silivri Belediyesi'nden satılık 7 arsa! İstanbul'da imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, İstanbul Silivri'de yer alan 7 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 4 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Silivri Belediyesi'nden satılık 6 arsa!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 6 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: Konut imarlı 18 arsa satacak!

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 18 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların alanları  300,09 metrekare ile 7 bin 885 metrekare arasında değişiyor.

Silivri Belediyesi'nden büyük fırsat: İmarlı 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı! 

İstanbul İli Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri'de yer alan 11 arsa ve araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 31 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'da kiralık gayrimenkul fırsatı! Dükkan, arsa ve büfeler... Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Silivri Belediyesi, İstanbul ili, Silivri ilçesinde yer alan 38 adet ticari gayrimenkulü kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Silivri Belediyesi önderliğinde SİYTAŞ ve Saral İnşaat tarafından hayata geçirilen Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. 

Çatalca ve Silivri'deki köylülerin arazi sorunlarına ilişkin araştırma önergesi verildi!

İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçelerindeki bazı mahallelerdeki köylülerin yaşadıkları arazi sorunlarının araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

silivri belediyesi arazi tahsisi Haberi

silivri belediyesi arazi tahsisi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kasım Ayı Meclis toplantısında Ankara ziyareti ile ilgili bazı bilgiler verdi. Silivri Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Yılmaz, müjdelerle döndüğü Ankara ziyaretinde; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM eski Başkanı Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakan Yardımcısı Şaban Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir ve İller Bankası Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Şevket Altuğ Taşdemir ile bazı görüşmeler yaptı.

DEVLET...