01 / 05 / 2024

Silivri dönüşüm

Silivri dönüşüm

İstanbul Silivri’de tarihi 16. yüzyıla dayanan ve Cumhuriyet’in kuruluş yıllarında yoğurthane olarak kullanılan tarihi mekan restore edilerek tiyatro sahnesine dönüştürüldü.

İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal60 Plastik Geri Dönüşüm Hurda İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Tosun tarafından kuruldu.

Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Silivri Belediyesi önderliğinde SİYTAŞ ve Saral İnşaat tarafından hayata geçirilen Varnalı Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. 

Çapet Geri Dönüşüm İnşaat Ve Su Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çapet Geri Dönüşüm İnşaat Ve Su Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Muharrem Çalışkan tarafından kuruldu.

İstanbul'un o ilçesine dönüşüm müjdesi!

Silivri Belediye Meclisi'nde Boğluca Deresi etrafındaki yapı yasaklı alanlarla ilgili alınan karar doğrultusunda bölgede kentsel dönüşümün önü açıldı. 

Silivri'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İstanbul Silivri Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. İlçede bulunan 35 yıllık Varnalı Konutları'nın yıkımı tamamlandı.

Silivri'de kentsel dönüşüm için ilk adım!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 2021 yılı Ocak ayı meclis toplantısında yaptığı açıklamada 2021'nin Silivri için kentsel dönüşüm yılı olduğunu dile getirdi.

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara İmha Geri Dönüşüm İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Zile tarafından kuruldu.

Volkan Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Kasım ayı meclis toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Deprem konusunda tüm siyasi partiler, siyasi mülahazalardan uzak bir şekilde Silivri Belediyesine destek olmalıdır” dedi.

Tek Akçe Dönüşüm Plastik Hurda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Akçe Dönüşüm Plastik Hurda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Osma ve İsmail Ökce ortaklığında kuruldu.

Mar Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Tezbaşaran ve Rıdvan Cengiz ortaklığında kuruldu.

Volkan Yılmaz: Kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmalı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Meclisi Aralık 1.Oturumunda yaptığı konuşmada, Silivri'de kentsel dönüşüm için uyumlu çalışma yapılmasını gerektiğini söyledi.

Silivri'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Silivri Belediyesi ekipleri tarafından kentsel dönüşüm çalışmalarında riskli olarak ilan edilen ve yıkım kararı verilen yapıların yıkım işlemlerine hız verildi.

Silivri dönüşüm Haberi

Silivri dönüşüm

İstanbul Silivri’de tarihi 16. yüzyıla dayanan ve Cumhuriyet’in kuruluş yıllarında yoğurthane olarak kullanılan tarihi mekan restore edilerek tiyatro sahnesine dönüştürüldü. Silivri Belediye Tiyatrosu Önder Yılmaz Sahnesi ismi verilen mekan dün düzenlenen törenle açıldı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yaptığı konuşmada, “Bu mekânlar, şehir hafızasını canlı tutarak, yaşamımızın parçalarını kültür ve sanatla bütünleştiren en iyi mekânlar olacak.” dedi. 266 metrekare alan üzerine tek kat olarak inşa edilen tiyatro salonu, engellilerin erişimine de uygun. 200 kişi kapasiteli, 70 metrekarelik bu küçük sahnenin ilk konuğu ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası oldu.




Yeni...