18 / 05 / 2024

silivri eski emniyet lojmanları yıkım

silivri eski emniyet lojmanları yıkım

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, eski ve kullanılmayan emniyet lojmanlarını yıktı.

Silivri Selimpaşa'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 6593 Ada 3 Parsele (Eski 9374 parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Rize Emniyet Müdürlüğünün eski binası yıkılıyor!

Rize'deki eski emniyet müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı.

Cezayir'de yolsuzlukla suçlanan eski bakanlar ve emniyet müdürüne hapis cezası!

Cezayir'de Eski Emniyet Genel Müdürü Abdulgani el-Hemil, ailesi ve iki eski bakanın "gayrimenkul ve altyapı projelerinden yasa dışı kazanç elde etmekle" suçlandığı dava sonuçlandı.

Silivri'deki eski ilçe emniyet binası yıkıldı! 

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Başkomutan Caddesi'ndeki bulunan ve 11 senedir atıl durumda olan eski ilçe emniyet binası yıkıldı...

Silivri'deki eski emniyet lojmanları yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri, eski ve kullanılmayan emniyet lojmanlarını yıktı.

İstanbul Silivri Plan Notu Değişikliği askıda!

İstanbul ili, Silivri ilçesi (eski 424/1, 435/1, 430/2, 431/1, 434/1-2, 442/1 ve 443/1 ada parsellerde) 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıktı.

Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının ruhsatı onaylandı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yeni inşa edilecek Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Selimpaşa Polis Karakolu hizmet binalarının ruhsatını onayladı.

Avcılar’da eski yapıların fiyatı dibe vurdu, yenilerin tavan yaptı!

Silivri açıklarında geçtiğimiz haftalarda meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından en çok etkilenen ilçelerin başında gelen Avcılar’da son 15 gün içerisinde satılık veya kiralık eski yapıların fiyatı dibe düştü.

Bursa Ataevler Emniyet Sitesi'nde dönüşüm başladı!

Bursa Ataevler Emniyet Sitesi'nde dönüşüm eski binaların yıkımıyla başladı. Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak.

Silivri'nin 1/1000'lik planı onaylandı!

Silivri Emniyet Müdürlüğü'ne yeni bina yapılması tahsis edilen yerin 1/5000’lik planlarından sonra 1/1000’lik imar planı da İBB Meclisi'nden oy çokluğuyla geçti.

Bayrampaşa Eski Cezaevi dönüşüm projesi Şubat sonunda başlıyor!

Bayrampaşa'daki Eski Cezaevi binası 2009 yılında Silivri'ye taşınmıştı. Adalet Bakanlığı tarafından takas yöntemiyle ÎBB'ye devredilen arazi İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla Bayrampaşa Belediyesi'ne kentsel dönüşüm çalışması yapılmak üzere tahsis edildi.

Silivri Tarihi Kale İçi Projesi başladı!

Silivri’nin en eski mahallelerinden olan Fatih Mahallesi’nde hayata geçirilecek Tarihi Kale İçi Projesi Yarbaşı Sokak’tan başladı.

Silivri Belediyesi Hizmet Evi için hazırlıklar başladı!

Silivri Belediyesi ekipleri, İnönü Caddesi üzerinde eski kreş binası olarak kullanılan, yapı ömrünü tamamlamış binanın kontrollü şekilde yıkımını gerçekleştirdi.

silivri eski emniyet lojmanları yıkım Haberi

silivri eski emniyet lojmanları yıkım


Silivri Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Gecekondu Denetim ve Uygulama Birimi ekipleri, yaşanan 5.8'lik Silivri depreminden sonra tehlike arz eden riskli yapıların yıkımını sürdürüyor.

Silivri Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından kullanılmayan eski lojmanların yıkımları da yapıldı. Piri Mehmet Paşa Mahallesi 48 Ada, 28 Parselde bulunan 10 daireli eski binanın yıkım işlemi, ilgili kurum ve kuruluşlar ile gerekli koordinasyonların sağlanmasından sonra güvenlik önlemleri altında...