05 / 05 / 2024

silivri Fenerbahçe Üniversitesinde son durum ne

silivri Fenerbahçe Üniversitesinde son durum ne

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay, Fenerbahçe Üniversitesi'ndeki çalışmaları inceledi.

YÖK'ten Fenerbahçe Üniversitesi'ne inceleme!

Yüksek Öğretim Kurulu heyeti, Silivri’de bu yıl eğitim öğretimine başlayacak Fenerbahçe Üniversitesi’ne tahsis edilen binalarda incelemede bulundu.

Fenerbahçe Üniversitesi'nin can suyu Silivri Belediyesi'nden!

Fenerbahçe Spor Kulübü Divan Kurulu Toplantısı’na davet edilen Başkan Işıklar’a, üniversitesi kuruluşuna destekleri nedeniyle Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Fenerbahçe Üniversitesi'nde son durum!

Silivri Belediyesi heyeti, Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili son durumu konuşmak, adım atılan süreçlerle ilgili değerlendirmede bulunmak üzere Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Rum Cemaati'nden Fenerbahçe Üniversitesi ricası!

Fenerbahçe Üniversitesi’nin Silivri Selimpaşa’daki Arhiyeni Vakfı Okulu’nda hizmet verecek olması, Rum cemaatini de sevindirdi. Ancak bir ricaları var...

Fenerbahçe Üniversitesi'nde sona yaklaşılıyor!

Sarı-lacivertli kulübün yöneticileri, üniversitenin kurulacağı Silivri'deki araziyi ve mevcut binaları gezdi.Silivri Belediyesi tarafından Selimpaşa Mahallesi'nde bulunan ek hizmet binalarının yanındaki 3 tarihi konak, 30 yıllığına Fenerbahçe Üniversitesine tahsis edildi.

Galatasaray, Silivri'de Fenerbahçe'ye komşu oluyor!

Fenerbahçe Üniversitesi için Silivri'de 3 binayı 30 yıllığına kiralayan Fenerbahçe'den sonra, Galatasaray da Florya arazisinin yerine gayrimenkul yatırımı yapmak için aynı ilçede alternatif arsa araştırıyor.

Silivri'deki 3 tarihi bina Fenerbahçe Üniversitesi’nin!

YÖK’ün kuruluşunu onayladığı Fenerbahçe Üniversitesi, Sultan Abdülmecit'in başhekimliğine kadar gelen Silivri’nin Selimpaşa Mahallesi'nde Rum Dr. Sarandi Arhiyeni’nin yaptırdığı 159 yıllık binada eğitim verecek.

Fenerbahçe Üniversitesi'ne onay çıktı!

YÖK'ten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı’nın İstanbul’da “Fenerbahçe Üniversitesi” kurulmasına ilişkin teklifinin kabul edildiği bildirildi. Üniversite Silivri'ye kurulacak.

Fenerbahçe Üniversitesi'nde son durum ne?

Silivri’ye kurulması planlanan Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili kuruluş çalışmaları sona yaklaştı. YÖK yetkilileri üniversite alanlarıyla ilgili incelemede bulunmak üzere Silivri’ye geldi.

Fenerbahçe Üniversitesi için çalışmalar hızlandı!

Silivri’ye kurulması planlanan Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili kuruluş çalışmalarını sürdüren Kulüp Yöneticileri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ziyaret ederek süreç hakkında bilgi verdi.

Fenerbahçe başkanını seçiyor!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurul toplantısında oy verme işlemi başladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulda, yaklaşık 17 bin kongre üyesi 17.00'ye kadar oy kullanacak.

Hulusi Belgü: Fenerbahçe başkanlığına adayım!

Fenerbahçe Kulübü'nün hafta sonunda gerçekleştirilecek seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

Hulusi Belgü Fenerbahçe başkanlığına aday oldu!

Sarı-lacivertli eski yönetici Hulusi Belgü: "Bugün itibarıyla Fenerbahçe başkanlığına adayım" dedi. Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın ardından eski yöneticilerden Hulusi Belgü de başkanlığa adaylığını açıkladı.

silivri Fenerbahçe Üniversitesinde son durum ne Haberi

silivri Fenerbahçe Üniversitesinde son durum ne


Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay beraberinde mimarlar ve teknik ekipten oluşan bir grupla Selimpaşa’da yer alan üniversite binalarında incelemelerde bulundu.


Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz haftalarda Silivri’ye gelmiş Fenerbahçe Üniversitesi ile ilgili son durumu konuşmak üzere Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı ziyaret etmiş ve üniversitenin kuruluş çalışmalarını hızlandırmıştı. Yıldırım’ın ziyaretinin ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Danışmanı Vedat Olcay beraberinde mimarlar ve teknik ekipten oluşan bir grupla Selimpaşa’daki üniversite binalarını inceledi. Tadilat ve düzenleme yapılacak kısımların tespit edilerek ölçülendirildiği incelemede heyete Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak da eşlik etti.



Silivri...