05 / 05 / 2024

Silivri futbol sahaları

Silivri futbol sahaları

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde Başkan Yardımcısı Hasan Solak ile birlikte Akören, Kadıköy ve Değirmenköy Mahallelerinde yapılan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

Silivri'ye bin kişilik stat müjdesi! 

Spora ve sporcuya yönelik yatırımları Silivri’ye kazandırmayı sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy’de yer alan futbol sahasının yerine 1000 kişilik statinşa edileceğinin müjdesini verdi...

Yenikapı'daki spor tesisleri bu ay açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikapı Etkinlik Alanında inşa edilen futbol sahalarında sona gelindi. Çalışmaların büyük kısmının tamamlandığı dev tesis, futbol kulüplerinin antrenmanlarına ve Amatör Lig maçlarına da ev sahipliği yapacak.

Malatya'daki Futbol Köyü projesi için ilk kazma vuruldu!

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü'nün "Futbol Köyü" projesi için ilk kazma vuruldu. Projenin ilk aşaması olan antreman sahalarının yapımına başlandı. 

Fatsa'da yeni kent projeleri yapılıyor!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, gençlerin vakitlerini zararlı alışkanlıklarla geçirmek yerine spor yaparak değerlendirmeleri için mahallelere futbol sahaları yaptıklarını söyledi.

Silivri'deki Akören ve Kadıköy futbol sahaları tamamlandı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde Başkan Yardımcısı Hasan Solak ile birlikte Akören, Kadıköy ve Değirmenköy Mahallelerinde yapılan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

Antalyaspor Tesisleri'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Döşemealtı’nda yapımını sürdürdüğü Antalyaspor’un yeni kamp ve spor tesislerinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Kaba inşaatı biten tesiste futbol sahalarının alt yapısı tamamlandı.

Manisa Şehzadeler'de futbol sahaları onarılıyor!

Tepecik ve Kalemli mahallelerinde bulunana futbol sahaları bakımdan geçiyor. Şehzadeler Belediyesi Tepecik ve Kalemli mahallerinde atıl durumda bulunana iki adet futbol sahasında düzenleme çalışması başlattı.

Silivri'ye spor ve etkinlik alanı inşa ediliyor!

Silivri Kavaklı Mahallesi İlk ve Ortaöğretim Okulu yanında başlatılan çalışmalar kapsamında toplam 2500 metrekare alan üzerinde spor sahaları ve etkinlik alanı yapılarak Kavaklı Mahallesi’ne yeni bir meydan, spor ve etkinlik alanı kazandırılacak.

Hendek'e yeni futbol sahası!

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Mahalle statüsüne alınan yeni mahallelerimize spor sahaları, park, yol gibi hizmetleri götürüyoruz. Şu anda da bunlardan birisi olan Yeşiyurt Futbol sahasındaki çalışmaları incelemek üzere buradayız" dedi

Tokat Niksar Belediyesi her mahallesi spor sahası yapıyor!

Tokat’ın Niksar ilçesinde belediye tarafından her mahalleye spor sahası yapılıyor. Niksar Belediyesi’ne ait arazilerde halkın aileleriyle hoş vakit geçirebilecekleri modern futbol sahaları,voleybol sahaları,yürüyüş alanları inşa edilmeye başlandı.

Kocaeli Başiskele Belediyesi yeni sosyal alanlar yapıyor!

Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Vezirçiftliği Mahallesi, Paşadağ Mahallesi ve Karşıyaka Mahallesi’nde gençlerin spor yapmalarına olanak sağlayacak futbol sahaları yapımı için çalışma başlattı.

İşte stat projelerinde son durum!

Afyon, Ankara, Antalya, Hatay, Kocaeli, Malatya, Adana, Gaziantep, Batman, Akhisra, Turgutlu, Bursa, Çorum, Sakarya gibi birçok ile toplam maliyeti 3 milyar TL'yi bulan futbol sahaları inşaa ediliyor.

Kocaeli'de tüm tesisler bakımdan geçirildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli’de yer alan spor tesislerinin bakım ve onarım çalışmalarını gerçekleştirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri bakım onarım kapsamında futbol sahalarının bakımlarını gerçekleştirdi.

Silivri futbol sahaları Haberi

Silivri futbol sahaları


Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, beraberinde Başkan Yardımcısı Hasan Solak ile birlikte Akören, Kadıköy ve Değirmenköy Mahallelerinde yapılan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu. Tamamlanan Akören ve Kadıköy Futbol sahalarını denetleyen Başkan Işıklar, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kahvehane ve esnaf ziyaretleri yapan Işıklar, hemşerileriyle yapılan çalışmalar hakkında sohbette bulundu. Talep ve önerileri dinleyen Işıklar, Akören’de bulunan yerel bir üreticinin tavuk yumurtası üretim tesisini de ziyaret etti. 




Silivri...