09 / 05 / 2024

Silivri'de spor sahalarına isim verilecek!

Silivri'de spor sahalarına isim verilecek!

Silivri Belediye Muclisi'nin Ocak Ayı 2. toplantısı Cuma günü saat 17.00'do gerçekleştirildi. Toplantıda 8 gündem maddesi görüşülürken, meclise Belediye Başkaııvekili Melih Yıldız, başkanlık etti.



Silivri Belediye Muclisi'nin Ocak Ayı 2. toplantısı Cuma günü saat 17.00'do gerçekleştirildi. Toplantıda 8 gündem maddesi görüşülürken, meclise Belediye Başkaııvekili Melih Yıldız, başkanlık etti. 

Meclis'te oy birliği ile kabul edilen gündem maddeleri şu şekilde; "Silivri Gümüşyaka Mahallesi. 

1219 ada, 4-5-9 ve 10 nolıı parselleri içeren 1/100Ü ölçekli Uygulama imar Planına ait plan tadilatı ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi. 


Belediyemiz 2015 Mali yılında uygulanacak tarife ücretlerine ek yapılması ve ek tarif ücretlerinin tespit edilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi. 

Belediyemizde 2015 yılında sözleşmeli personel çalıştırılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisvonu raporunun görüşülmesi. 


ELİT DANS İLE PROTOKOL 


İlçemiz Sel im paşa Mahallesi 3374-3375 sokaklar arasında park olarak ayrılan alanın şartlı park düzenlemesinin yapılması ve isim Silivri Belediye Meclisi'nin Ocak ayı 2. toplantısında, ilçe sınırlarında yer alan tüm parklara, spor sahalarına ve çocuk oyun alanlarına isim verilmesi görüşüldü. Gündem maddesi oy birliği ile kabul edilerek, Kentsel Tasarım ve İsim Tespit Komisyonuna havale edildi verilmesi ile ilgili Kentsel Tasarım ve İsim Tespit Komisyonu raporunun görüşülmesi. 

ilçemiz sınırları içinde yer alan tüm park alanlarına, spor sahalarına. çocuk oyun alanlarına isiııı verilmesi ile ilgili Kentsel Tasarım ve İsiııı Tespit Komisyonu raporunun görüşülmesi. 

Silivri Gümüşyaka Mahallesi. 


1274 ada. 2 parseldeki kapalı giyim pazarındaki satış yerlerinin kiralanması ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi. 

Silivri Gümüşyaka Mahallesi. 1274 ada. 2 parseldeki kapalı gıda pazarındaki satış yerlerinin kiralanması ile ilgili Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi. 

Elit Dans Gençlik ve Spor Kulübü Derneği ile belediyemiz arasında gençlik ve kültür hizmetlerine yönelik işbirliği yapabilmesi için ortak hizmet protokolü ile ilgili Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonu raporunun görüşülmesi." Oy birliği ile kabul edilen maddelerin ardından Melih Yıldız, basın mensuplarının da 10 Ocak Gazeteciler Güııunü kutlayarak, meclise son verdi. 


Silivri Kasaba


Geri Dön