20 / 05 / 2024

Silivri spor sahaları

Silivri spor sahaları

Silivri Belediye Muclisi'nin Ocak Ayı 2. toplantısı Cuma günü saat 17.00'do gerçekleştirildi. Toplantıda 8 gündem maddesi görüşülürken, meclise Belediye Başkaııvekili Melih Yıldız, başkanlık etti.

Sincan Ova Çayı yeniden inşa edilecek!

Sincan Belediyesi, doğal güzellikleriyle bilinen Ova Çayı'nı ilçe turizmine kazandırmak için çalışmalara başladı. Ova Çayı etrafına yürüyüş yolları, restoranlar, spor sahaları, mesire, konser ve festival alanları inşa edilecek.

Sultangazi kent ormanına botanik park yapılacak!

Sultangazi’de 2010’da yapımına başlanan bin 620 dönümlük kent ormanı botanik park olacak. Yılda 2.5 milyon kişinin gittiği bölgede spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kafeteryalar yapılacak.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap kurası çekildi!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap kurası çekildi. Kura çekilişi bugün Sultangazi Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi'nde noter huzurunda gerçekleştirildi... 

Avcılar Sahil Parkı cazibe merkezine dönüştü!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Avcılar Sahil Parkı'na parkta, oturma alanları, deniz kıyısında yürüyüş parkuru, koşu, bisiklet için özel yollar, go kart pisti, seyir terasları, spor sahaları inşa etti. İBB, alanı cazibe merkezine dönüştürdü.

Zeytin sahaları yatırıma açılmayacak!

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu toplandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Özlü, zeytin sahalarının yatırıma açılmayacağını açıkladı.

Silivri Akören Spor Sahası açıldı!

Silivri'nin Akören Mahallesi’ndeki mera, Silivri Belediyesi tarafından halı saha, idari bina ve seyirci tribünü ile modern bir tesis haline getirildi ve hizmete açıldı.

Kayseri Büyükşehir'den yeni spor tesisi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi amatör spora hem malzeme desteği hem de tesis desteği sağlıyor. Argıncık’taki amatör spor sahalarının yanına Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan tesisin temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Sakarya'ya yeni spor yatırımları geliyor!

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu heyeti ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Amatör spora desteğimiz önümüzdeki süreçte de devam edecek. İnşallah yeni yılda da yeni sahalar inşa edeceğiz." dedi

İzmir Ödemiş'e yeni halı sahalar yapılıyor!

Spor Toto Genel Müdürlüğü’nün desteği ile Ödemiş’e halı sahalar yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde protokolü imzalanan iki yeni ortak kullanımlı halı saha için yerinde incelemeler yapıldı.

Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi!

Sosyal tesislerin, spor sahalarının ve ortak kullanım alanlarının yer aldığı Ağva Sahil Düzenleme Projesi'nde sona gelindi.

Mersin'deki okullar yenileniyor!

Eğitime destek amacı ile başlatılan çalışmalar kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, Mersin genelinde 139 okulda asfalt, bordür çalışması ve spor sahalarının yapımına başladı.

Bursa Vakıf Parkı şekillenmeye başladı!

Bursa’ya ‘yeşil’ kimliğini yeniden kazandırmak için çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi içinde spor sahaları, yüzme havuzu suni gölet ve 250 bin metrekarelik yeşil alan bulunan Vakıfköy Spor ve Kent Parkı, ana hatları ile şekillenmeye başladı.

Silivri Kadıköy Spor Sahası açıldı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2016 yatırım programı kapsamında hayata geçirdiği Kadıköy Spor Sahası’nın açılışı, Karpuz Festivali kapsamında gerçekleştirildi.

Silivri spor sahaları Haberi

Silivri spor sahaları

Silivri Belediye Muclisi'nin Ocak Ayı 2. toplantısı Cuma günü saat 17.00'do gerçekleştirildi. Toplantıda 8 gündem maddesi görüşülürken, meclise Belediye Başkaııvekili Melih Yıldız, başkanlık etti. 

Meclis'te oy birliği ile kabul edilen gündem maddeleri şu şekilde; "Silivri Gümüşyaka Mahallesi. 

1219 ada, 4-5-9 ve 10 nolıı parselleri içeren 1/100Ü ölçekli Uygulama imar Planına ait plan tadilatı ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi. 


Belediyemiz 2015 Mali yılında uygulanacak tarife ücretlerine ek yapılması ve ek tarif ücretlerinin tespit edilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun görüşülmesi. 

Belediyemizde 2015 yılında sözleşmeli personel çalıştırılması ile ilgili Plan ve Bütçe Komisvonu raporunun görüşülmesi. 


ELİT DANS İLE PROTOKOL 


İlçemiz Sel im paşa Mahallesi 3374-3375 sokaklar arasında park olarak ayrılan alanın şartlı park düzenlemesinin yapılması ve isim Silivri Belediye Meclisi'nin Ocak ayı 2. toplantısında,...