04 / 05 / 2024

silivri kiptaş yeni konutları fiyat

silivri kiptaş yeni konutları fiyat

Kiptaş 3 bin yeni sosyal konut için harekete geçti. İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası'nda yapılacak olan konutlar için pilot bölgeler Silivri ve Pendik seçildi...

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Silivri projesi için resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... Tam 257 konutluk bu yeni projeyi sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Silivri 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Silivri 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı! TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın!

TOKİ Silivri 2023 projesi için beklenen tarih resmen açıklandı... TOKİ'nin İstanbul'daki bu yeni projesini kaçırmayın... İşte Silivri TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Kiptaş Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş Arkatlı başvurusu ne zaman?

Kiptaş yeni projeleri ev almak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kiptaş Arkatlı Evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş başvuruları ne zaman başlıyor.

Kiptaş yeni proje var mı? Kiptaş Pendik Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar, ödeme şekilleri nasıl?

Kiptaş yeni projeleri merakla araştırılıyor. Özellikle Kiptaş Pendik Arkatlı Evlerinin fiyatları sorgulanıyor. İşte detaylar!

İstanbullular dikkat! O tarih belli oldu!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmak için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Silivri'de yeni bir millet bahçesi inşa edecek...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta yeni gelişme!

İBB iştiraki KİPTAŞ İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki (İBB) iştiraki KİPTAŞ hayata geçirilen KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Gümüşyaka Kurtsan Villaları'nda yaşam bu yıl başlıyor!

Kentsel dönüşüm ve konut projelerine hız veren Home Yapı Silivri'de yeni projeyi hayata geçirmek için düğmeye bastı. Firma, Gümüşyaka Kurtsan Villaları projesinin inşaatına başladı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar kesintisiz devam ediyor. Proje dahilinde dış cephe elektromekanik ve ince imalatları devam ediyor. 

Eden Yapı Silivri projesi geliyor! Yeni proje!

Eden Yapı Silivri Alipaşa'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Proje 74 milyon 746 bin 332 TL'ye mal olacak.

Silivri'de yeni mezarlıklar için kamulaştırma yapılmalı!

İBB Ekim ayı meclisinde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşanan mezarlık sorununu gündeme getirdi.

Sun Of Silivri projesi geliyor! Yeni proje!

Bayburtlu İnşaat, Silivri'de hayata geçireceği yeni projesi Sun Of Silivri için düğmeye bastı. Projede 388 adet daire ve 15 adet ticari alan yer alacak.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin temeli bugün atılıyor!

İBB şirketi KİPTAŞ, yeni dönemin ilk konut projesinin, KİPTAŞ Silivri 4. Etap konutlarının temelini bugün atıyor. KİPTAŞ Silivri 4. Etap konutları için ön başvuru 21 Haziran'a kadar devam edecek... 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları ne zaman sona erecek?

Ev sahibi olmak isteyenler konut projesi başvurularını araştırmaya başladı. İstanbul Silivri'de inşa edilecek Kiptaş Silivri 4. etap konutlarının başvuruları merak ediliyor. İşte başvuru koşulları ve detaylar...

silivri kiptaş yeni konutları fiyat Haberi

silivri kiptaş yeni konutları fiyat

İnşaatların 2018 yılnın ilk çeyreğinde başlayacağı Kiptaş'ın yeni sosyal konutları için 200 bin TL'nin altındaki fiyatlarla konut sahibi olma imkanı sunuluyor. Anadolu Yakası Pendik'te Aydos Ormanı'na bitişik olarak yükselecek olan Kiptaş projesinde 1.000 daire planlanıyor.

Pendik'te 23 bin metrekarelik alanda 10 blok olarak yapılması planlanan projede yaklaşık 201 adet 2+1 daireye yer verilecek. Projede toplam 331 adet konut yer alacak.

Kiptaş'ın Pendik'te yapımı devam eden Yeşilce Aydos projesinin detaylı söyle; 

Kiptaş Yeşilce Aydos projesinde daire büyüklükleri 83 ila 130 metrekare arasında olacak. Projede 83 metrekare en küçük 2+1 dairenin fiyatı 284 bin lira olacak. 

2+1 daire için 56 bin 856 TL peşinat verilecek. 10 yıl 0,87 faizle ödeme yapılacak. Peşin fiyatına 36 taksitle ödeme yapılabilecek olan projede 2+1'ler...