21 / 05 / 2024

silivri pir mehmet paşa cami

silivri pir mehmet paşa cami

Silivri'de yer alan Piri Mehmet Paşa Cami'nin bahçesindeki kaçak yapılaşma 30 yıldır devam ediyor...

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Silivri'de Haıssam El Mahmoud, Mehmet Mustafa, M. Walıd A.M. Abdelrahman ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu.

Mürülü İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürülü İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mehmet Gürger tarafından kuruldu.

Ekinciler Life Yapı İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinciler Life Yapı İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mehmet Emin Ekinci tarafından kuruldu.

Silivri'deki eski ilçe emniyet binası yıkıldı! 

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Başkomutan Caddesi'ndeki bulunan ve 11 senedir atıl durumda olan eski ilçe emniyet binası yıkıldı...

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 1761 ada, 1, 2, 3, 4 parseller, 1762 ada, 1, 2 parseller ve 2 ada, 38 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

451 yıllık tarihi Pir Mehmet Çeşmesi yıkıldı!

Mimar Sinan tarafından Yanıkkapı Sokak'ta bulunan 451 yıllık tarihi Pir Mehmet Çeşmesi’nin bir bölümü iddiaya göre restorasyon yapılacağı nedeniyle yıkıldı.

Silivri'ye Başkent Üniversitesi müjdesi!

Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof.Dr. Mehmet Haberal ile görüşen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkent Üniversitesi’nin Silivri’ye Tarım ve Gıda Teknolojileri Fakültesi kurması konusunda görüş birliğine vardı.

TOKİ'den Silivri ve Tuzla'ya yeni proje!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Silivri'de ve Tuzla'da arazi ürettiklerini ve orada sosyal konut yapmaya başlayacaklarını ifade etti.

TOKİ'den Silivri'ye 2017'de 5-10 bin konut!

TOKİ'den Silivri'ye 2017'de 5-10 bin konut geliyor. Müjdeli haberi veren Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan Silivri ve Pendik-Tuzla'da 5’er 10’ar bin konut üreteceklerini söyledi.

Yıldırımlar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırımlar İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazim Yıldırım, Cengiz Yıldırım, Aydın Yıldırım ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 24 Haziran'da Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Silivri Piri Mehmet Paşa Camisi açıldı!

Silivri Piri Mehmet Paşa Camisi hizmete açıldı. Açılış törenine Caminin açılış törenine Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da katıldı.

Silivri Zeki Çevik Camii ne zaman açılacak?

Silivri İlçe Kaymamı Faruk Bekarlar, restorasyonu tamamlanan Piri Mehmet Paşa Camisi ve Yeni Mahalle'de yapılan Zeki Çevik Camisi'ni inceledi. İki camiinin açılışının Ramazan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Arsan Emlak Konut Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Arsan Emlak Konut Gayrimenkul Anonim Şirketi, Funda Altunok Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

silivri pir mehmet paşa cami Haberi

silivri pir mehmet paşa cami
Osmanlı döneminden kalma Piri Mehmet Paşa Cami'nin bahçesi 30 yıldır işgal ediliyor. Kaçak yapılarla dolan caminin giriş kapısında yer alan 2 yüksek katlı apartman bahçeyi 4 metre işgal ediyor. Vatandaş bu durumdan rahatsız olduğu...