30 / 04 / 2024

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi imar planı

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi imar planı

Silivri İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 1761 ada, 1, 2, 3, 4 parseller, 1762 ada, 1, 2 parseller ve 2 ada, 38 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Oba Silivri Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Silivri'de Haıssam El Mahmoud, Mehmet Mustafa, M. Walıd A.M. Abdelrahman ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu.

Mürülü İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mürülü İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mehmet Gürger tarafından kuruldu.

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Ekinciler Life Yapı İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekinciler Life Yapı İnşaat İthalat İhracat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mehmet Emin Ekinci tarafından kuruldu.

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Silivri'deki eski ilçe emniyet binası yıkıldı! 

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Başkomutan Caddesi'ndeki bulunan ve 11 senedir atıl durumda olan eski ilçe emniyet binası yıkıldı...

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 1761 ada, 1, 2, 3, 4 parseller, 1762 ada, 1, 2 parseller ve 2 ada, 38 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Silivri'ye Başkent Üniversitesi müjdesi!

Başkent Üniversitesi Kurucusu Prof.Dr. Mehmet Haberal ile görüşen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Başkent Üniversitesi’nin Silivri’ye Tarım ve Gıda Teknolojileri Fakültesi kurması konusunda görüş birliğine vardı.

Piri Reis Konutları fiyat listesi!

Piri Reis Konutları fiyat listesi 243 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.  Vefakar Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Silivri'de planlanan metrobüs güzargahında yükselecek.. 

Silivri Piri Reis Konutları geliyor! Yeni proje!

Piri Reis Konutları Silivri Alipaşa Mahallesi'nde planlanan metrobüs güzargahında hayata geçirilecek. 364 daireden oluşacak projede fiyatlar 243 bin TL'den başlıyor. 

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın en önemli projelerinden biri olan eski terminal alanı kentsel dönüşüm projesi, Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'ndaki işyerleri satışa çıkıyor.

TOKİ'den Silivri ve Tuzla'ya yeni proje!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Silivri'de ve Tuzla'da arazi ürettiklerini ve orada sosyal konut yapmaya başlayacaklarını ifade etti.

Aksaray Piri Mehmet Paşa Çarşısı'nda sona gelindi!

Aksaray’da çok uzun yıllar boyunca şehirler arası otobüs terminali olarak hizmet veren eski terminal binası Piri Mehmet Paşa Çarşısı'na dönüştü.

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi imar planı Haberi

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Silivri İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 1761 ada, 1, 2, 3, 4 parseller, 1762 ada, 1, 2 parseller ve 2 ada, 38 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 2 Aralık 2019 tasdik tarihli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Silivri İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 1761 ada, 1, 2, 3, 4 parseller, 1762 ada, 1, 2 parseller ve 2 ada, 38 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı 20 Ocak 2020 tarihinde askıdan inecek.

İmar planı için...