07 / 05 / 2024

Silivri planları

Silivri planları

Silivri'nin geleceğini şekillendirmede önemli bir yere sahip Sahil Bölgesi 1/5000 Ölçekli Nazını imar Planı» ortaya çıkıyor. Belediye Başkanı Ozcan Işıklan 'Sürecin daha saydam ve daha sağlıklı olması açısından bu toplantılar büyük önem taşıyor' dedi.

Silivri imar planlarına vatandaşlardan yeni suç duyurusu: Evlerimizi elimizden alacaklar!

2013'te iptal edilen ancak geçen aralık ayında yeniden yürürlüğe alınan Silivri imar planlarına karşı vatandaşlardan suç duyurusu geldi. Bölge sakinleri "Evlerimizi elimizden alacaklar" endişesi yaşıyor...

Silivri'de 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı!

Silivri Belediyesi Eylül ayı meclis toplantısı 2. birleşiminde, ilçe merkezi sahil bölgesi dahil Semizkumlar Mahallesinden Cumhuriyet Mahallesini kapsayan yaklaşık 1000 hektarlık alanın imar planları onaylandı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire planları!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire planları haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Silivri 4. Etap daire planları ve KİPTAŞ Silivri 4. Etap ödeme detayları...

Silivri Eylül Ayı Meclisi'nde imar konuşuldu!

Silivri Belediyesi Eylül Ayı Meclisi’nin I. Birleşiminin I. Oturumu Belediye Meclis Salonu’nda düzenlendi. Toplantıda imar planları konuşuldu.

Silivri'nin parselleri lüks sitelerin kullanımına açıldı!

Sayıştay, Silivri Belediyesi’ne ait 60 arsanın satışından sonra rapor hazırladı. Raporda, imar planlarında park, yeşil alan, yol, otopark olması gereken yerlerin n lüks sitelerde oturan vatandaşların kullanımına açıldığı belirlendi.

Silivri sahil planları yeniden askıda!

Silivri D-100 karayolu Güneyi Marmara Denizi arası Parkköy’den başlayıp Uyumkent’te biten 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından revize edilerek 22.01.2018- 22.02.2018 tarihleri arasında bir ay süre ile askıya çıktı.

Silivri Belediye Meclisi'nde imar planları görüşülecek!

Silivri Belediye Meclisi’nin Mart Ayı Meclis Toplantısı’nın I. Birleşiminin I. Oturumu, bugün saat 16.00’de gerçekleştirilecek. İşte gündem maddeleri...

Silivri'nin 1/1000'lik planı onaylandı!

Silivri Emniyet Müdürlüğü'ne yeni bina yapılması tahsis edilen yerin 1/5000’lik planlarından sonra 1/1000’lik imar planı da İBB Meclisi'nden oy çokluğuyla geçti.

Silivri Çayırdere ve Küçüksinekli planları meclisten geçti!

Silivri Belediyesi Planlama Birimi tarafından yapılan Silivri Çayırdere ve Küçüksinekli Mahalleleri 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 12.02.2016 tarihinde gerçekleşen meclis oturumunda kabul edildi.

Silivri Seymen mahallesi imar planları askıda!

Silivri Belediyesi Planlama Birimi tarafından yapılan Seymen Mahallesi idari sınırlarını kapsayan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı, İBB Meclisi’nden geçerek askıya çıkarıldı.

Silivri Sayalar, Kurfallı, Büyüksinekli imar planları Meclis'ten geçti!

Silivri Sayalar, Kurfallı, Büyüksinekli Mahalleleri 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nce kabul edildi. Planlar, İBB Başkanlığı onayının ardından bir ay süresi ile askıya çıkacak.

Silivri Silviya Konakları Evleri!

Yüzde 25 peşinat sonrasında kişiye özel ödeme planları hazırlanan Silivri Silviya Konakları Evleri, YDK Yapı ve Kordemir İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Projede toplam 143 adet daire bulunuyor...

Özcan Işıklar Silivri projelerini anlattı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar planlarında 4 üniversite için yer ayırdıklarını belirterek, “Silivri’yi üniversite kenti yapmak istiyoruz. Turizm, tarım ve bilişimde örnek bir kent olacağız” dedi

Silivri planları Haberi

Silivri planları

Silivri'nin geleceğini şekillendirmede önemli bir yere sahip Sahil Bölgesi 1/5000 Ölçekli Nazını imar Planı» ortaya çıkıyor. Belediye Başkanı Ozcan Işıklan «Sürecin daha saydam ve daha sağlıklı olması açısından bu toplantılar büyük önem taşıyor» dedi. Sahil Bölgesi l 5(1)0 Ölçekli Na/ıııı imar Planı Değerlendirme Toplantısı'nın ıkıneisi geçtiğimiz gün Silivri Bckpcsi Modisbakmu nda çcrçekkşü. Sılısn Belediye Başkanı Ozcan Işıkların di katilim gtvsterclıgı toplantıda. AK Parti-O İP Meclis tselen. 

mimarlar, mühendisler, muhtarlar, oda başkanları ve teknik kadro hazır bulundu Soz konusu planın itiraza loomı olan holumlen hakkında bılgilendımk:lerde bulunulurken. katılımulann gıküş ve önerilen alındı Planın daha olgunlaşması gerek Toplantının amacını, plan sürecinin daha saydam ve daha sağlıklı olması şeklinde açıklayan Silis n Belediye Başkanı Işıklar çeşitli onenlenn de ser aldığı konuşınasında "Planlama sıırcçlen...