03 / 05 / 2024

silivri sağlık ocağı yatırımları

silivri sağlık ocağı yatırımları

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Silivri Belediyesi, Akören Sağlık Ocağı'nın temelini attı.

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erturk Sağlık Turizm İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Erler tarafından kuruldu.

Bugün hastaneler açık mı? Bayramda sağlık ocağı, eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı?

Kurban bayramı tatilinin gerçekleşeceği hafta başladı. Bu kapsamda vatandaşlar sağlık kuruluşlarının çalışıp çalışmayacağını sorguluyor. Peki, 9 gün tatilde sağlık kuruluları açık mı, kapalı mı?

Sağlık ocağı çalışma saatleri mi değişti? 2022 sağlık ocağı çalışma saatleri

Günümüz sağlık sorunları, randevu alma, ilaç yazdırma gibi işlemler için pek çok kez ziyaret edilen sağlık ocaklarının çalışma saatleri araştırılıyor. Peki, aile hekimliği sabah saat kaçta açılıyor?

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Edirne'nin bir köyünde bulunan sağlık ocağı binasının kullanımı mecliste!

Edirne'ye bağlı bir köyde bulunan sağlık ocağı binasının kullanımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çakırlar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

KİPTAŞ 3.Etap konutları sağlık çalışanlarına teslim edildi!

5 Şubat tarihinde sağlık çalışanları için satışa sunulan  KİPTAŞ 3. Etap Silivri konutlarında tüm daireler satıldı. Konutları satın alan sağlık çalışanları dairelerine yerleştirildi.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar sağlık çalışanları için önceki gün satışa çıktı.

Sağlık çalışanları için satışa sunulan KİPTAŞ Silivri 3. Etap proje detayları!

KİPTAŞ Silivri 3. Etap Projesi'nde kalan 37 stok konut sağlık çalışanları için yarın satışa sunuluyor. 261  bin 789 TL'den başlayan fiyatlarla satılan konutlardan sadece sağlık çalışanları yararlanabilecek.  İşte KİPTAŞ Silivri 3 Etap proje detayları...

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçen Silivri 3. Etap projesinde bulunan stok konutlar yarın sağlık çalışanları için satışa çıkıyor.

KİPTAŞ Silivri 3. Etap'taki stok konutlar sağlık çalışanları için yarın satışa çıkıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Silivri 3. Etap projesindeki stok konutlar sağlık çalışanları için satışa çıkıyor...

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Mali'de inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı!

İHH İnsani Yardım Vakfı'nca Mali'nin farklı kentlerinde inşa edilecek 4 cami ve 3 sağlık ocağının temeli atıldı.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

silivri sağlık ocağı yatırımları Haberi

silivri sağlık ocağı yatırımları

Silivri Akören Mahallesi yeni sağlık ocağı ve lojman binasına kavuşmak için gün sayıyor. Silivri Belediyesi'nde yer alan habere göre, eski binanın yıkım işleminin tamamlanmasından sonra başlayan çalışmalar dahilinde Silivri Belediyesi tarafından yeni hizmet binası projelendirildi. 

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ruhsatını onayladığı projede, Akören Mahallesi 2496 parseldeki belediyeye ait arazi üzerine yeni sağlık ocağı ve lojman binası yapılıyor. Yapılan temel atma törenine Kaymakam Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve protokol üyeleri katılım gösterdi. Hayırsever Ayşenur Yıldız Usta ve Vasfiye Leyla Yıldız’ın merhum Ali Kemal Yıldız anısına yaptırdığı sağlık ocağının Mayıs'ta açılması...