29 / 04 / 2024

Silivri sahilinde konut inşaatı kaç kata kadar olacak

Silivri sahilinde konut inşaatı kaç kata kadar olacak

Silivri sahilinde yapılaşma nasıl olacak? Silivri sahilinde kaç kata kadar inşaat izni verilecek? Silivri sahilinde konutta emsal kaç olacak? Silivri sahil bölgesinde konut ve ticaret alanları kaç kata kadar izin alabilecek? İşte cevaplar...

Sun Of Silivri'de son konut! Hemen teslim!

Sun Of Silivri projesinde yer alan son konutun satışı devam ediyor. Sun Of Silivri projesinde toplam 388 konut bulunuyor. 

AslıNaz Konakları Silivri'de 60 ay 20 bin TL taksitle 2+1, 3+1 konut fırsatı!

AslıNaz Konakları Silivri projesinde, 1 milyon 250 bin TL peşinat kampanyası başladı. Bu kapsamda, peşinat ödendikten sonra, 60 ay süreyle 20 bin TL taksit ödeniyor. Kalana da vade farksız 12 ay taksit imkanı sunuluyor. Peki AslıNaz Konakları Silivri'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ Silivri projesiyle 257 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul Silivri projesinin ihalesi yarın saat 13.30'da gerçekleştirilecek. İşte Silivri TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Silivri Mürdüm Evleri satışta! Teslimler Kasım 2023'te!

Genç Ziraat Firmasının ilk konut projesi olan Silivri Mürdüm Evleri'nde satış devam ediyor. Silivri Mürdüm Evleri konut projesinde 12 adet villa yer alıyor.

Ergün Panorama'dan İstanbul'a 356 adet yeni konut projesi resmen başlıyor!

Ergün Panorama İnşaat, İstanbul Silivri'ye 356 adet yeni konut projesi inşa etmek için harekete geçti. Söz konusu proje, 454 milyon 235 bin 705 TL'ye mal olacak.

TOKİ Silivri 2023 projesinde son dakika! Tam 257 yeni konut için beklenen tarih geldi, kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Silivri 2023 projesi için beklenen tarih geldi, kaçırmayın... İşte TOKİ Silivri 2023 detayları...

Panorama Bulvar geliyor! Silivri'ye 356 konut ve 39 dükkanlık yeni proje!

Panorama Bulvar Silivri projesinde 356 adet konut ve 39 dükkan yer alacak. Proje 450 milyon 851 bin 247 TL'ye olacak.

Silivri'deki 63 bin metrekarelik parsel TOKİ tarafından konut imarına açıldı! 

Silivri’de “ağaçlandırılacak alan” şeklinde ifade edilen 63 bin metrekare büyüklüğe sahip parselin TOKİ tarafından konut imarına açıldığı gündeme geldi. 

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

10 soruda TOKİ İstanbul Silivri 2022 Sosyal Konut Projesi! TOKİ Silivri Ucuz Konut Projesi’nde kaç konut yapılacak?

Uzun süredir beklenen TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da 50.000 konut yapılacak. Peki, TOKİ İstanbul Silivri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

İstanbulluları sevindirecek haber! 2 bin Sosyal Konut inşa edilecek!

Silivri Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında konuşan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, TOKİ tarafından Silivri'ye 2 bin dairelik  sosyal konut projesi başlayacağını müjdeledi.

Silivri sahilinde konut inşaatı kaç kata kadar olacak Haberi

Silivri sahilinde konut inşaatı kaç kata kadar olacak


Silivri İlçesi, Merkez Sahil Bölgesi Nazım İmar Planı'na yapılan itirazlara ilişkin 1/5000 ölçekli plan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün (21 Nisan 2014) askıya çıkarıldı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27903 dosya numaralı imar planını 15 Kasım 2013 tarihinde onaylamıştı. 


Silivri Sahil Bölgesi Nazım İmar Planı, 21 Mayıs 2014 tarihine kadar ilanen askıda kalacak. İşte o plan;


Silivri Merkez Sahil Bölgesi Nazım İmar Planı

Plan Notları




Genel Hükümler: 


1. 1/5000 ölçekli Silivri Merkez Sahil Bölgesi Nazım İmar Planı; plan paftaları, plan raporu ve plan notları ile bir bütündür.


2. 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planının sınırı plan onama sınırıdır.


3. 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planına uygun 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları onanmadan uygulama yapılamaz.


4. Planda çizilen çeşitli arazi kullanım ve yerleşme alanlarına ait sınırlar 1/5000 ölçek hassasiyetinde şematik olarak...