04 / 05 / 2024

silivri sanayi deposu arsası satılık

silivri sanayi deposu arsası satılık

Silivri İcra Dairesi, İstanbul'un Silivri İlçesi, Pirimehmet Paşa Mahallesi'nde bulunan sanayi deposu ve arsasını satışa çıkardı. İhaleleri 12 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 56 milyon 197 bin 222 TL olarak belirlendi.

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Dünyam İnşaat Gayrimenkul Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feriyan Kocataş tarafından kuruldu.

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silivri Proje Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Nuri Suat Kazancı tarafından kuruldu.

Selectron Elektrokimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Selectron Elektrokimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri Şubesi 15 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Tolga Pınarbaşı tarafından açıldı.

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deck Mimarlık Proje Ve Yat Alımı Satımı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Avci tarafından kuruldu.

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ertürk tarafından kuruldu.

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi açıldı!

Pastel Ahşap Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Silivri Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Serdar Gül tarafından açıldı.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Havuz İnşaat Taahhüt Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile Adem İnci tarafından kuruldu.

Evrim İzolasyon İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrim İzolasyon İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan     Sevmiş tarafından kuruldu.

Çizgi Nebo İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Nebo İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret  Limited Şirketi bugün Silivri’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan    Sertoğlu ve Ünal Gökcegöz tarafından kuruldu.

Ayd21 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayd21 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Muhammet Can Tunç,  Furkan Aydınoğlu kuruldu.

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Repol Polimer İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Repol Polimer İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Silivri’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Bayram  ve Yusuf Yıldız tarafından kuruldu.

silivri sanayi deposu arsası satılık Haberi

silivri sanayi deposu arsası satılık

Silivri İcra Dairesi, İstanbul Silivri'nin Pirimehmet Paşa Mahallesi'nde bulunan sanayi depo ve arsasını satıyor.


T.C. SİLİVRİ İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2016/4946 TLMT.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN ( 1388 ada 1 parselde kayıtlı taşınmaz )


Özellikleri : İstanbul İli, Silivri İlçesi, Pirimehmet Paşa Mahallesinde kain, 1388 ada, 1 nolu parsel sayılı, 29.979,84 m2 yüzölçümlü, “1 Adet Sanayi Depo İdari Bina ve Arsası” vasfı ile ana taşınmaz 1388 Ada, 1 Nolu Parsel, Ana Gayrimenkul :29.979,84 m2 alanlı olup “1 Adet Sanayi Depo İdari Bina ve Arsası” vasıflıdır. Parsel üzerinde, Yapkim Antrepo ve idare binası bulunmaktadır. Taşınmaz konum olarak, Silivri Merkezden Gümüşyaka İstikametince Piri Mehmet Paşa Tem Bağlantı yolunu 1,5 km geçince sağ tarafta ve...