21 / 05 / 2024

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş, bölge iş dünyasının bir an önce Silivri’ye OSB kurulmasını istediğini belirtti.

Bakan Kacır duyurdu! Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolar finansman desteği sağlanacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Sanayici ve KOBİ'lere 450 milyon dolarlık finansman sağlanacağını duyurdu.

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi kuruldu!

Kadir Has Üniversitesi Ve Silivri Belediyesi Teknopark Anonim Şirketi Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Dağ, Mustafa Akış, Adem Tarık Gürleyen, Latif Ulu, Kadir Has Üniversitesi, Silivri Belediyesi ve Kadir Has Vakfı ortaklığında kuruldu.

Lütfü Türkkan: Sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarını almayın!

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e çağrı yaptı. Lütfü Türkkan, sanayici ve tüccarın yıllık aidatlarının alınmamasını istedi.

Çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunlar istihdam edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) HİTAM Orta Ölçekli Üretim ve Ticaret Üssü Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çevre ve şehircilik projelerinde yeni mezunların istihdam edileceğini dile getirdi. 

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

İMSİAD ve RUMELİSİAD inşaat sektörünün geleceğini fuarda ağırladı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Rumelili Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği’nin inşaat sektörünün geleceği olan Hürriyet Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerini 17. Bursa Yapı ve 4. Rising City Gayrimenkul fuarlarında ağırladı.

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

TOKİ Silivri 2+1 kura sonucu sorgulama! Tıkla öğren!

İstanbul Silivri 1. Ve 2. Etap Projesi Alt Gelir Grubu'ndaki 2+1 konutların kurası dün çekildi. Kuranın kazananları bugün belli oldu.

TOKİ Silivri orta gelir grubu kura sonuç listesi!

İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında TOKİ tarafından hayata geçirilen 422 adet konut sahiplerini buldu. İşte, 2018 TOKİ Silivri kura isim listesi... 

TOKİ Silivri 1.356 konut kura sonuçları tam liste!

TOKİ Silivri 1. Ve 2. Etap Projesi kapsamında 1.356 konutun tüm hak sahipleri bugün belli olacak. Dün 2+1 dairelerin kurasının çekildiği TOKİ Silivri'de bugün 3+1 tipli konutlar sahiplerini buluyor...

TOKİ Silivri 2+1 hak sahipleri belirlendi!

TOKİ İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap Projesi'nde alt gelir grubu kapsamında yer alan 934 konutun hak sahipleri belirlendi. 2+1 şeklinde dairelere yer verilen alt gelir grubunda fiyatlar 198 bin TL'den başlıyor. 

TOKİ Silivri kura sonuçları kazananlar listesi 11.07.2018!

TOKİ Silivri kura sonuçları kazananlar listesi 11.07.2018 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap Projesi'nde kura çekilişi bugün başlayacak ve yarın da devam edecek.

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Haberi

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş, bölge iş dünyasının bir an önce Silivri’ye OSB kurulmasını istediğini belirterek, “4 Ağustos 2011 yılında çıkan Islah OSB yönetmeliğinde, Silivri Islah OSB Projesi de gündeme geldi. SİAD olarak biz o tarihte hemen çalışmaları başlattık”dedi.


Islah OSB hedeflerinin bir sorun haline gelmeden çözüleceğine inandıklarını belirten Hakan Kocabaş, “Önce organize sanayi sitesi kurma fikriyle yola çıktık. Bundan altı yıl önce de bu amaçlanıyordu. Islah OSB konusunda bölge iş dünyası hemfikir ve bu yolda emin adımlarla yol aldık. Organize sanayi veya Islah OSB projelerinin hayata geçirilmesini bekliyoruz. Benim kişisel temennim; Islah OSB konusu kangren gibi tıkanan bir konu olmadan çözülebilirse, Silivri ileride bölgesel olarak bir sanayi merkezi olacaktır” diye konuştu.


Son dönemde çok önem...