28 / 07 / 2024

Silivri tapu problemi

Silivri tapu problemi

Silivri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Işıklar, mülkiyeti hazineye ait olan arsa kullanıcılarının yaşadığı mağduriyeti sonlandıracak çalışmayı müjdeledi.

Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı!

Yaşam Villaları Kavaklı, Çankaya İnşaat tarafından İstanbul ili, Silivri ilçesi, Kavaklı Mahallesi'nde konumlanıyor. Yaşam Villaları Kavaklı'da hemen tapu fırsatı ile satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Bakan Kurum Adalar'a 12 müjdesini açıkladı! Tapu problemi kalmayacak...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı  Murat Kurum Adalara 12 müjdesini açıklayarak '' Adalar’da hiçbir tapu problemi olmayacak! Sorunu kökten çözmüş olacağız!” dedi.

Tapu satış başvurusu nasıl yapılır? Tapu başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde alıcı ve satıcılar genellikle en büyük problemi satış aşamasında yaşıyorlar. Peki, Tapu satış başvurusu nasıl yapılır? Tapu başvurusu için gerekli belgeler nelerdir? Tapuda süreç nasıl işler? İşte tüm detaylar...

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

Sultanbeyli’de tapu sevinci!

İstanbul’un hızla gelişen ilçeleri arasında yer alan Sultanbeyli’de tapu sevinci yaşanıyor. 110 yıllık mülkiyet problemi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü desteğiyle nihayete erdi ve bazı parseller için tebligatlar halka ulaştı.

Ünye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Ünye’nin 3 mahallesinde yaklaşık 40 seneden beri devam eden tapu problemi çözüldü.

Çatalca ve Silivri'de tapu sevinci!

İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçelerinde tapu sorunu çözüldü. İlçedeki 8 köyün muhtarı Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkürlerini iletti.

Silivri ve Çatalca'daki tapu sorunu bitiyor!

Hümüketin yeni yasa tasarı ile Silivri ve Çatalca'daki tapu sorunu bitiyor. Çatalca ve Silivri'nin bazı köylerinde 2003'ten önce yapılan binaların bulunduğu araziler, kullanıcılarına satılacak.

Küçükçekmece'de önce tapu problemi çözülmeli!

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ''Küçükçekmece Kent Meydanı olarak bilinen iki noktada da çalışmalarımız var. Atatürk Mahallesi’nde de çalışmalar yapılıyor. Henüz bir proje oluşturmadık. Önce tapu probleminin çözülmesi gerekiyor.''dedi.

Silivri'de tapu heyecanı!

Silivri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Işıklar, mülkiyeti hazineye ait olan arsa kullanıcılarının yaşadığı mağduriyeti sonlandıracak çalışmayı müjdeledi.

Kepez'deki tapu problemi çözülüyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çavuşoğlu, Başbakan Davutoğlu'nun, 5 bin hak sahibinin tapu özlemini giderecek olan Kepez tarihinin en büyük takas işlemini onayladığını açıkladı

Silivri'deki tapu mağduriyeti sona erecek!

Silivri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı bulunan hazine arazilerinin, kullanıcılarına devrinin yapılmasına ilişkin yasa ve yönetmelik hakkında bilgi verdi.

Kahramanmaraş Mevlana'da 55 kişi tapusuna kavuştu!

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanlığı, Mevlana Mahallesinde tapu problemi bulunan 55 vatandaşla anlaşmaya vardı. Anlaşma çerçevesinde arsaların metrekare birim fiyatı 150 TL olarak belirlendi.

Silivri tapu problemi Haberi

Silivri tapu problemi

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Silivri Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Ömer Ercan ve muhtarlar tarafından karşılanan Başkan Işıklar’a ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu, Hasan Solak ve Mehmet Has eşlik etti. Muhtarların gününü kutlayan Işıklar, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı bulunan hazine arazilerinin, kullanıcılarına devrinin yapılmasına ilişkin yasa ve yönetmelik hakkında bilgi verdi.

MAHALLE KONSEYİ TOPLANTILARI 9 KASIM’DA BAŞLIYOR

Başkan Işıklar, her yıl olduğu gibi bu yıl da, mahallelerde yıl boyunca neler yapıldığı ve bir sonraki yıl neler yapılacağının mahalle sakinleriyle birlikte karar verildiği Silivri Belediyesi Mahalle Konseyi toplantılarının, 9 Kasım’da başlayacağını söyledi. Mahallelerde konsey üyelerinin aylık toplantılarını düzenli olarak sürdürdüklerini ifade eden Işıklar, çalışmaların hız kazandırılarak devam edeceğini dile getirdi.

IŞIKLAR: “TAPU MAĞDURİYETİ SONA...