01 / 05 / 2024

Silivri tiyatro

Silivri tiyatro

İstanbul Silivri’de tarihi 16. yüzyıla dayanan ve Cumhuriyet’in kuruluş yıllarında yoğurthane olarak kullanılan tarihi mekan restore edilerek tiyatro sahnesine dönüştürüldü.

Volkan Yılmaz Silivri'deki tarihi hizmet binalarını inceledi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz nikah, sergi, tiyatro ve toplantı salonları ile inşaatı süren hizmet binalarında incelemeler yaptı.

Silivri Önder Yılmaz Sahnesi açılıyor!

Silivri Belediyesi Tiyatro Salonu Önder Yılmaz Sahnesi, Kasım ayı itibariyle tiyatrolara, söyleşilere ve sahne sanatları gösterilerine ev sahipliği yapmaya başlayacak.

Silivri'deki tarihi mekan tiyatro sahnesine dönüştürüldü!

İstanbul Silivri’de tarihi 16. yüzyıla dayanan ve Cumhuriyet’in kuruluş yıllarında yoğurthane olarak kullanılan tarihi mekan restore edilerek tiyatro sahnesine dönüştürüldü.

Silivri'nin ilk tiyatro salonu açıldı!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, bir ilki daha hayata geçirerek ilçenin ilk tiyatro salonunu hizmete açtı. Görkemli açılış programında İBB Kent Orkestrası sahne aldı.

Silivri Tiyatro Salonu 27 Nisan'da açılıyor!

Silivri Belediyesi tarafından kent tarihine uygun şekilde restore edilen, Kültür Sokağı içinde yer alan ilçenin ilk Tiyatro Salonu 27 Nisan’da kapılarını açıyor.

Silivri Tiyatro Salonu'nun inşaatı Mart'ta tamamlanacak!

Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu’ndan sonra aynı parsel üzerinde bulunan tarihi yoğurthane binalarında da aslına uygun şekilde restorasyon çalışması başlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçeye Tiyatro Salonu kazandırıyor.

Silivri Tiyatro Binası'nda sona gelindi!

Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Salonu’ndan sonra aynı parsel üzerinde bulunan tarihi yoğurthane binalarında da aslına uygun şekilde restorasyon çalışması başlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçeye Tiyatro Salonu kazandıracak.

Yeşil GYO Silivri'de 80 bin metrekare arsaya hasılat paylaşımı ile konut yapacak!

Yeşil GYO Silivri'de 80.000m2 büyüklüğündeki arsa üzerinde hasılat paylaşımı proje geliştirmek üzere arsa sahipleri ile anlaşmaya vardı

Silivri Belediyesi'nden satılık 12 arsa!

Silivri Belediye Başkanlığı Pirimehmet Paşa ve Selimpaşa mahallelerinde yer alan toplam 12 arsayı satışa çıkardı

Silivri'de 5.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Silivri 2. İcra Müdürlüğü, İstanbul ili Silivri ilçesi Selimpaşa köyündeki 9.848,36 metrekare arsayı 5 milyon 909 bin 16 TL'den satışa çıkardı. Satış, 20 Mart 2012 Salı günü 13:30-13:40 saatleri arasında gerçekleştirilecek

Silivri Saray Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 liraya! Mart 2012'de teslim!

Silivri Saray Evleri projesi kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 1500 liradan başlıyor ve 2 bin 500 liraya kadar yükseliyor

KİPTAŞ Silivri Konutları 2. Etap A-29 Blok'taki konutlar yarın teslim edilecek!

KİPTAŞ tarafından imal edilen Silivri Konutları 2. Etap'ta yer alan konutlardan A-29 Blok'takiler 27 Ocak'ta teslim edilecek

İnönü Stadı kavgası bir de tiyatro doğurdu!

Osmanlı'nın ilk tiyatro binası, İnönü Stadı yapılırken yok edilmişti. Şimdi Dolmabahçe Saray Tiyatrosu'nun tekrar yapılması isteniyor

Silivri tiyatro Haberi

Silivri tiyatro

İstanbul Silivri’de tarihi 16. yüzyıla dayanan ve Cumhuriyet’in kuruluş yıllarında yoğurthane olarak kullanılan tarihi mekan restore edilerek tiyatro sahnesine dönüştürüldü. Silivri Belediye Tiyatrosu Önder Yılmaz Sahnesi ismi verilen mekan dün düzenlenen törenle açıldı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar yaptığı konuşmada, “Bu mekânlar, şehir hafızasını canlı tutarak, yaşamımızın parçalarını kültür ve sanatla bütünleştiren en iyi mekânlar olacak.” dedi. 266 metrekare alan üzerine tek kat olarak inşa edilen tiyatro salonu, engellilerin erişimine de uygun. 200 kişi kapasiteli, 70 metrekarelik bu küçük sahnenin ilk konuğu ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası oldu.




Yeni...