01 / 05 / 2024

Silk and Cashmere bursa mağazası

Silk and Cashmere bursa mağazası

Her sezon yarattığı özgün koleksiyonlarla moda severlerle buluşan Silk and Cashmere, Bursa'daki ilk mağazasını açtı.

Silk and Cashmere Bursa'daki ilk mağazasını açtı!

Her sezon yarattığı özgün koleksiyonlarla moda severlerle buluşan Silk and Cashmere, Bursa'daki ilk mağazasını açtı.

Arthur and Miller'dan Antalyalı girişimcilere emlak ofisi açma fırsatı!

Arthur and Miller Real Estate 'in, " Bölge Korumacılığ ı" sistemine dayalı franchise modeli, Antalya'daki girişimci adaylarına emlak sektöründe kendi işinin sahibi olma fırsatı sunuyor.

Crate and Barrel İstinyePark’ta açıldı!

Crate and Barrel, Zorlu ve Akasya Acıbadem’dan sonra Türkiye’deki üçüncü mağazasını İstinyePark’ta açtı. Crate and Barrel Türkiye ve Rusya CEO’su Nur Akgerman, “ 7 ay gibi kısa bir sürede Türkiye’deki üçüncü mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz.

Crate and Barrel İstinyePark'ta mağaza açtı!

Crate and Barrel İstinyePark'ta mağaza açtı. Türkiye ve Rusya CEO'su Nur Akgerman." 7 ay gibi kısa bir sürede Türkiye'deki üçüncü mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz" dedi

Crate and Barrel Türkiye'de 3'üncü mağazayı açtı!

Crate and Barrel Türkiye'de 3'üncü mağazayı açtı. Crate and Barrel Türkiye ve Rusya CEO’su Nur Akgerman, ' 7 ay gibi kısa bir sürede Türkiye’deki üçüncü mağazamızı açmanın gururunu yaşıyoruz' dedi.

Ali Çandır: 267 bin tarım arazisi inşaata açıldı!

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, 5 Aralık Dünya Toprak Günü nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, tarımın başkenti Antalya’nın son 10 yılda 267 bin dekar tarım arazisini betona kurban verdiği belirtti.

Standard and Poor's İtalya'nın notunu BBB- yaptı!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard and Poor's (S-P), İtalya'nın kredi notunu "BBB"den "BBB-"ye çekerken, "durağan" olan görünümünü teyit etti. Açıklama S - P'in resmi internet sitesinde yayımlandı

En fazla kira artışı Antalya'da yaşandı!

GYODER ile ikinci el ve yeni konutlara yönelik emlak endeksleri hazırlayan Reidin.com, Türkiye Konut Fiyat Endeksleri raporuna göre yılın 3'üncü çeyreğinde en fazla kira artışının yaşandığı şehir Antalya oldu...

Yeni konut fiyatlarında artış yaşandı!

Reidin-GYODER Ekim 2014 ayı raporuna göre konut fiyatlarında bir öndeki yıla göre artış yaşandı. Rapora göre en yüksek artış İstanbul'da, en düşük artış ise Kocaeli'de gerçekleşti.

Crate and Barrel ürünlerini online platforma taşıyor!

Amerikan mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı zinciri Crate and Barrel, tasarım ve kaliteyi buluşturan benzersiz ürünlerini online platforma taşıyor. Crate and Barrel online platform Türkiye'nin her yerindeki dekorasyon tutkunlarının hizmetinde.

Moodys: Türkiye'de 10 yılda önemli gelişmeler yaşandı!

Moody's'in Türkiye Başanalisti Banerji, "Devletin etkinliği, hukukun üstünlüğü ve yolsuzluk... Özellikle benzer başka ülkelerle karşılaştırıldığında Türkiye'de son 10 yıl içinde bu alanlarda olumlu gelişmeler yaşandı" dedi.

Trabzon'da turist sayısında rekor artış yaşandı!

Karadeniz Bölgesi''nin en önemli şehirlerinden Trabzon''a bu yılın ilk 9 ayında gelen turist sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre iki kat arttı. Trabzon''da turist sayısında rekor artış yaşandı.

O And D İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

O And D İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi, Dana Choura tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 23 Ekim'de Osmanbey, Meşrutiyet Mahallesi, Şair Nigar Sokak'ta kuruldu.

Silk and Cashmere bursa mağazası Haberi

Silk and Cashmere bursa mağazası


Her sezon yarattığı özgün koleksiyonlarla moda severlerle buluşan Silk and Cashmere, Bursa'daki ilk mağazasını açtı. Saf kaşmir ve saf ipekten oluşan tasarımlarıyla her yaştan stil sahibinin zevklerine hitap eden Cashmere. Endülüs Park AVM'de ilk mağazasını açmanın ve tutkunlarıyla buluşmanın sevincini yaşıyor.




Hürriyet...