25 / 07 / 2024

Silk Cashmere markası

Silk Cashmere markası

Silk & Cashmere, 2 milyon dolarlık yatırımla yenilendi.Yenilenme ile 5 yılda 3 kat büyüme hedefleniyor. Rönesans adı verilen yapılanmanın mimarı ise Ayşen Zamanpur’un oğlu...

AVM'lerde dövizle kira krizi!

Silk-Cashmere'in Kurucusu Ayşen Zamanpur, AVM'lerdeki kira tartışmasının iki tarafa da faydalı olmayacağına dikkat çekti. 

Park Inn by Radisson İstanbul yeni havalimanının ilk oteli oldu!

Silk & Cashmere mağazalarının sahibi Ayşen Zamanpur'un ortağı ve eşi Bijen Zamanpur, yeni açılan İstanbul Havalimanı yolcularına hizmet verecek ilk otel olan Park Inn by Radisson İstanbul'un sahibi oldu.

Silk and Cashmere Bursa'daki ilk mağazasını açtı!

Her sezon yarattığı özgün koleksiyonlarla moda severlerle buluşan Silk and Cashmere, Bursa'daki ilk mağazasını açtı.

Atahan İnşaat, Alves markasını evlere taşıyor!

Atahan İnşaat Alves markasıyla tecrübesini evlere taşıyor. Temizlenmesi zor yüzeyler için yeni bir marka üreten firma önümüzdeki dönemde cironun yüzde 40'ının bu markadan elde edeceğini belirtiyor.

Ayşen Zamanpur'dan Eyüp Fabeks Radisson Otel açıklaması!

Silk&Cashmere CEO'su Ayşen Zamanpur, Kemerburgaz'daki arazilerinde önce konut yapmayı düşündüklerini ama değişen ihtiyaçlar çerçevesinde projeyi değiştirerek, otel yatırımı olarak ilerlettiklerini söyledi.

TOKİ Türkiye'nin küresel bir markası oldu!

Ülkemizin en başarılı kurumları arasında TOKİ ilk sıralarda geliyor.TOKİ ülkemizin küresel bir markası oldu.Gerçekten THY nasıl bir dünya markası ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’da yaptığı konut projeleri ile dünyada adını duyurmaya başladı.

Halil Avcı Şirketler Grubu, Adana'nın güven inşa eden markası oldu!

Yapı sektöründe 37 yıldır yurt içi ve yurt dışında prestijli işlere imza atan Halil Avcı Şirketler Grubu, hayata geçirdiği projelerle Adana'nın gurur duyulan markası oldu.

Gözde Grubu, MyWay markasını lansmana sürecek!

Gözde Grubu, yapı sektörüne yeni bir marka daha kazandırdı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, "MyWay" markasıyla, a plus ve prestij projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Almanlar'ın en güvendiği sıhhi tesisat markası Grohe!

GROHE, piyasa araştırması şirketi ServiceValue GmbH tarafından, Alman iş dergisi WirtschaftsWoche’nin işbirliğinde gerçekleştirilen yeni “güven sıralaması” çalışmasının sonuçlarına göre, Alman tüketicilerin en çok güvendiği sıhhi tesisat markası.

AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur!

Türk Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başdanışmanı Bülent Hasılcıo: ''AVM ile değil yaşayan caddelerle dünya markası olunur'' diye konuştu.

Ytong, Yüzyılın Markası seçildi!

Ytong, Yüzyılın Markası seçildi. Ytong, 250 Alman markası arasından, başta ısı yalıtım performansı, hafifliği, güvenli ve yenilikçi yapılaşmaya sağladığı katkılar sebebiyle ödüle layık görüldü.

Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor!

Ümraniye'de, iki köprü arasında yükselen Antasya Residence’ın inşası tamamlanırken Frasers Hospitality ile Ant Yap arasında imzalanan anlaşmayla Fraser Place Antasya İstanbul markası hayata geçiyor.

Bakırcı Yapı, markasını kentsel dönüşüme taşıyacak!

Bakırcı Yapı, Serenity markasını kentsel dönüşüme de taşıyacak. Şirket, Sarıgöl'de 5 bin konutluk dönüşüm projesinin yanı sıra Halkalı ve Kemerburgaz'da yeni projelerini satışa çıkaracak.

Silk Cashmere markası Haberi

Silk Cashmere markası

Ayşen Zamanpur’un 22 yıl önce kurduğu, bugün 26 ülkede 200 noktada satış yapar hale gelen Silk&Cashmere, 2 milyon dolarlık bir yatırımla yenilendi. Louis Vuitton, Gucci gibi dünya markalarının danışmanlarıyla çalışan Silk&Cashmere’de bu yenilenmenin 5 yılda 3 kat büyümeye temel olması hedefleniyor. Bir diğer hedef ise dünyanın en sevilen kaşmir markası olmak. 

İnternetten şaşırtan satış

Logosundan müşteri ilişkilerine kadar 500 günlük bir ‘rönesans’ döneminden geçen markaya Ayşen Zamanpur’un oğlu Ferhat Zamanpur imzasını attı. Los Angelas’ta University of Southern California İşletme ve Pazarlama bölümlerinde okuyan Ferhat Zamanpur, okul bitince ABD’de bir sağlık şirketinde çalıştıktan sonra Türkiye’ye döndü ve şirkette çeşitli pozisyonlarda görev yaptı. Ardından genel müdür yardımcısı olarak işleri devraldı. Rönesans adını verdikleri yeniden yapılanmayla köklerine sahip çıktıklarını ancak daha genç ve yeni...