05 / 05 / 2024

Silkar Endaş şubeleşme hedefi

Silkar Endaş şubeleşme hedefi

Silkar Endaş, 6 satış noktası açarak 2019'da belirledikleri şubeleşme hedeflerini tamamladı. Firma, ilerleyen zamanlarda satış noktası olmayan bazı lokasyonlarda yeni şubeler açabilir.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Şok, A101 ve Bim’in şubeleşme yarışı! Şok resmen 10 bini geçti!

Şok Market, 10 bin mağazaya ulaştığını duyurdu. Peki A101 ve Bim'in kaç şubesi var? İşte merak edilen ayrıntılar...

Silkar Endaş, 6 satış noktası açtı!

Silkar Endaş, 6 satış noktası açarak 2019'da belirledikleri şubeleşme hedeflerini tamamladı. Firma, ilerleyen zamanlarda satış noktası olmayan bazı lokasyonlarda yeni şubeler açabilir.

Emlak Katılım'dan müşterilerine 'e-şube' hizmeti!

Şubeleşme çalışmalarını hızlandıran ve yılsonuna kadar 50 şube açmayı planlayan Emlak Katılım, aynı zamanda hayata geçirdiği "e-şube" ile müşterilerine tüm bankacılık hizmetlerini bir arada sunuyor.

Emlak Katılım'ın 32'nci şubesi Antalya'da açıldı!

Türkiye’de farklı yerlerde şubeleşme çalışmalarına devam eden Emlak Katılım, yeni şubesini Türkiye turizminin önemli şehirlerinden Antalya’da hizmete açtı.

FuzulEv Fatih’te ikinci şubesini hizmete açtı!

Şubeleşme çalışmalarına hız kesmeden devam eden FuzulEv Fatih’te ikinci şubesini açtı...

FuzulEv’de hedef sürdürülebilir büyüme!

Kurulduğu günden bu yana gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği projelerle adından sıklıkla söz ettiren FuzulEv, sürdürülebilir büyüme hedefi doğrultusunda Türkiye’nin her bölgesinde şubeleşmek adına çalışıyor. 

Vakıf Katılım Bursa Şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Bursa Şubesi, hizmete açıldı. Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş,Vakıf Katılım'ın, şubeleşme programıyla bireysel müşterilerin ve KOBİ'lerin her türlü finansal ihtiyaçlarını karşılamayı ve birikimlerini değerlendirirken onlara destek olmayı hedeflediğini ifade etti.

MÜSİAD, yurtdışında 12 şube açacak!

MÜSİAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, yurt dışında şubeleşme çalışmalarına hız veren MÜSİAD, önümüzdeki 6 ay içinde dünyanın farklı noktalarında 12 şube daha açacak.

Vakıf Katılım'ın Kayseri şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş: "Şubeleşme çalışmalarımızı sürdürerek 2016 sonunda en az 30 şubeye ve yaklaşık 500 çalışan sayısına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Vakıf Katılım, Gebze'de şube açtı!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş "Şubeleşme çalışmalarımızı sürdürerek 2016 sonunda en az 30 şubeye ve yaklaşık 500 çalışan sayısına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Vakıf Katılım Mayıs ayı içerisinde 9 yeni şube açacak!

Altyapı çalışmalarını tamamlayan Vakıf Katılım, şubeleşme ve büyüme süreci için düğmeye bastı. Bu ay 9 yeni şube açacak olan banka 2018’de 100 şubeye çıkarak ,sektörde liderliği hedefliyor

Evdema Maltepe Park'ta mağaza açtı!

İnşaat ve yatırım sektörüne 43 yıl önce Akatlar'da başlayıp, sonrasında şubeleşme çalışmalarıyla 10 mağaza açan Evdema, yoluna devam ediyor. Vitale ev aksesuarı markasıyla yaşam alanlarını renklendirecek.

Silkar Endaş şubeleşme hedefi Haberi

Silkar Endaş şubeleşme hedefi

Silkar Endaş, 6 satış noktası açarak 2019 için belirledikleri şubeleşme hedeflerini tamamladı. Firma, ilerleyen dönemlerde satış noktası bulunmayan bazı lokasyonlarda yeni şubeler de açabilir.

Silkar Endaş, 2019'da belirlediği şubeleşme hedefini 6 satış noktası açarak tamamladı. Bu hedefin sonu gelmeyen bir süreç olduğunu dile getiren Silkar Endaş Satış Direktörü Agah Tokat, bu sebeple satış noktası olmayan bazı lokasyonlarda şube açmayı düşünebileceklerini söyledi.

“CRM PROGRAMINI DAHA ETKİN KULLANMAYA BAŞLADIK”

2020 yılının genel bir değerlendirmesini yaparak iş gündemine de değinen Silkar Endaş Satış Direktörü Agah Tokat, “Silkar Endaş olarak 6 satış noktamızla şubeleşme hedefimizi tamamlamış durumdayız. Biz şubelerimizle müşterilerimize daha yakın olmayı istedik. Müşterilerimize yakın olabileceğimiz lokasyonlarda ofis açtık. Şube açmak ve daha fazla lokasyonda olmak sonu gelmeyen bir süre. Bu sebeple şubemiz olmayan bazı...