24 / 05 / 2024

Sılkway Group iletişim

Sılkway Group iletişim

Sılkway Group Global Enerji Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Sanan Baghırov tarafından kuruldu. 

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlyane Group İletişim İthalat İhracat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Majda Bousba ve Mohamed Amıne Zahra tarafından kuruldu.

Sılkway Group Global Enerji Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sılkway Group Global Enerji Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Sanan Baghırov tarafından kuruldu. 

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim!

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefonu 444 9 633 olarak belirtiliyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan proje 8 bin 800 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. EgeYapı Group Çekmeköy Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Çekmeköy EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan proje ön talep toplanmaya başlanıyor. Çekmeköy EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Çekmeköy’de yükselecek olan projede daireler doğa ile içiçe yükselecek. Çekmeköy Konutları EgeYapı Group iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 478 48 18 olarak belirlendi.

Vera Group Life In Vera Evleri iletişim!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 1.056 adet daire bulunuyor. Vera Group Life In Vera Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim!

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim için 0262 527 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projenin Şubat 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Cathay Group Basın Ekspres Projesi iletişim!

Cathay Group Basın Ekspres Projesi iletişim için 0212 244 54 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Cathay Group tarafından inşa edilecek proje Courtyard Hotel'in karşısında yükselecek.

Vera Group Life In Vera iletişim bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Vera Group Life In Vera iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Sılkway Group iletişim Haberi

Sılkway Group iletişim

Sılkway Group Global Enerji Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Sanan Baghırov tarafından kuruldu. 

Sılkway Group Global Enerji Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Sılkway Group Global Enerji Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Evliya Çelebi Mh.Sadi Konuralp Cad.Nejat Eczacıbaşı Apt.N:5/1...