04 / 05 / 2024

Silver Gold ve Platinum

Silver Gold ve Platinum

Üniversiteden otele, alış-veriş merkezinden yaşam alanlarına kadar birçok çevreci projenin teknik yalıtım üreticisi ODE, son yıllarda üretimindeki yenilikleri ve çevre dostu projelerdeki işbirlikleriyle doğayı korumayı sürdürüyor.

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Süleyman Turan tarafından kuruldu.

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gold Kurumsal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Cuma Güzey tarafından kuruldu.

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Games with Gold Ocak 2023 ücretsiz oyunları listesi açıklandı!

Microsoft, Games with Gold programı kapsamında Xbox Live Gold ve Game Pass Ultimate üyelerine özel olarak ücretsiz sunulacak Ocak 2023 oyunlarını açıkladı.

Prestij ve gücün birleştiği Honda GL1800 Gold Wing DCT 9 Ekim 2022 fiyat listesi!

Prestij ve gücün birleştiği Honda GL1800 Gold Wing DCT fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Honda GL1800 Gold Wing DCT 9 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gold Alkent Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Aytek Mutlu ve İbrahim Umut Berker ortaklığında kuruldu.

Bhm Gold Llc Alüminyum İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhm Gold Llc Alüminyum İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Navruz Sulaymonov tarafından kuruldu.

Silver Palm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver Palm İç Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  10  bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Zaryan  ve Payam Rojatı Bavılolyaeı tarafından kuruldu.

World Gold Danışmanlık Ve Diş Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

World Gold Danışmanlık Ve Diş Ticaret Limited  Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Ahsen Lakehal, Aymen Azouı, Heythem Saıdı ve Hıchem Zellaguı tarafından kuruldu.

Silver Mimarlık Ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silver Mimarlık Ve Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kubilay Gençcan tarafından kuruldu.

Fadıl Akgündüz'e adliyede darp!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devremülk satışı yaptığı kişilerden para toplamasına rağmen projeleri bitirmemesi sebebiyle 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, müşteki olan bir kişi tarafından darp edildi. 

Tall Gold İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tall Gold İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bassam Hejazı tarafından kuruldu.

Silver Gold ve Platinum Haberi

Silver Gold ve Platinum

Üniversiteden otele, alış-veriş  merkezinden yaşam alanlarına kadar birçok çevreci projenin teknik yalıtım, ısı Türkiye'nin yüzde 100 yerli en büyük yalıtım malzemeleri üreticisi olan ODE, son yıllarda üretimindeki yenilikleri ve çevre dostu projelerdeki işbirlikleriyle doğayı korumayı sürdürüyor. 



Son olarak köpük bazlı yalıtım malzemelerinde karbon salınımını sıfıra indirmek için detaylı bir AR-GE çalışması yürüterek yaklaşık 1 milyon dolarlık yatırımı hayata geçiren ODE, Türkiye'de Silver, Gold ve Platinum seviyesinde Leed Sertifikası alan inşaat projelerinin tercihi oldu. 



Elastomerik kauçuk köpüğünden üretilen boru ve levha formlarındaki geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken ODE R-Flex, bazalt mineralinin yüksek sıcaklıkta ergitilerek lif haline getirilmesiyle üretilen, %97 oranında doğal elyaf içeren ve yüksek sıcaklıklara karşı dayanma gücü olan ODE Rockflex ve silis kumunun yüksek sıcaklıkta ergitilerek elyaf haline getirilmesiyle...