06 / 05 / 2024

Silverline Ankastre basın buluşması

Silverline Ankastre basın buluşması

1996 yılından bu yana uzmanlaştığı alanda yeni teknolojiler ve trendler ile özel tasarımlar geliştiren Silverline Ankastre, teknolojiyi kalite, estetik ve tasarım ile birleştirerek kısa zamanda mutfakların tercih edilen markası haline geldi.

Silverline Ankastre'de fiyatlar yenilendi!

Silverline Ankastre’nin yenilikçi, fonksiyonel ve çevreci ocak, fırın ve davlumbaz modelleri bahar kampanyası için bir araya getirildi. 1.575 TL’den başlayan fiyatların geçerli olduğu, tüketicinin kendi setini oluşturabildiği kampanya 15 Mayıs tarihine kadar geçerliliğini koruyacak.

Silverline Ankastre'den çifte vergi indirimi!

Silverline Ankastre, ÖTV indirimine ek olarak, hem seçili ürünlerde hem de diğer tüm ürün gruplarında artı KDV indirimi uygulayacak.

Silverline Ankastre'nin tasarımları Living Kitchen Fuarı'nda tanıtılacak!

Teknolojisi, üretim alt yapısı ve tasarımlarıyla dünya markaları ile yarışan Silverline Ankastre, inovatif tasarımları ve üstün teknolojik özelliklere sahip ürün gamı ile 16-22 Ocak tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Living Kitchen Fuarı’nda yer alacak.

Silverline Ankastre gelecek hedeflerini anlatacak!

1996 yılından bu yana uzmanlaştığı alanda yeni teknolojiler ve trendler ile özel tasarımlar geliştiren Silverline Ankastre, teknolojiyi kalite, estetik ve tasarım ile birleştirerek kısa zamanda mutfakların tercih edilen markası haline geldi.

Silverline Ankastre'den kişiselleşebilen kampanya!

Silverline Ankastre, sonbahara kişiselleşebilen kampanya ile merhaba dedi... Kampanya için bir araya getirilen Silverline ailesinin en özel modellerinden oluşan setler arasında ihtiyaca göre ürün değişimi yapılabiliyor ve tüketici kendi setini oluşturabiliyor…

Silverline Ankastre'den kampanya!

Silverline Ankastre buzdolabı koleksiyonu ve mutfağın tamamlayıcı ürünleri mikrodalga grubunun belirlenen modelleri fırın ile D11012X01 bulaşık makinesi sonbaharın ilk ayına özel bir kampanya ile satışta.

Silverline Ankastre, Yeşil Rapido Yeşil Binalar Konferansı'na sponsor oldu!

Yeşil Rapido Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı kentsel dönüşümün aktörlerini aynı platformda bir araya getiriyor…Silverline Ankastre’de kentsel dönüşümün önemli oyuncularından biri olarak organizasyonun platin sponsoru oldu…

Silverline Ankastre, Kartal'a Yatırım Geleceğe Yatırım'da yerini aldı!

Kartal Belediyesi ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ adını verdiği dönüşüm zirvesine ev sahipliği yaptı. Bölge yerel yönetiminin, yatırımcıların ve inşaat sektörünü besleyen yan sektörlerin katılacağı zirvede Silverline Ankastre’de yerini aldı.

Silverline Ankastre, Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım zirvesine katılıyor!

Kartal Belediyesi 2 Haziran Çarşamba günü ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ adını verdiği dönüşüm zirvesine ev sahipliği yapıyor. İnşaat sektörünü besleyen yan sektörlerin katılacağı zirvede Silverline Ankastre’de yerini alıyor.

Silverline Ankastre Öveçler mağazası açıldı!

Silverline Ankastre’nin Öveçler’de yer alan konsept mağazası, yenilenen dekorasyonu ve ürün gamı ile yeniden hizmete girdi…

Mustafa Laçin, Silverline Ankastre'nin faaliyetlerini anlatacak!

Silverline Ankastre CEO'su Mustafa Laçin'de ankastre sektörünün proje pazarındaki yeri ve gelişim süreçlerini değerlendirecek ve Silverline Ankastre'nin bu pazardaki faaliyetlerini aktaracak.

Silverline Ankastre IFA-2015'te ürünlerini tanıttı!

Silverline Ankastre, uluslararası arenada markaların ve tüketicinin en çok takip ettiği ve beklediği Tüketici Elektroniği Fuarı IFA-2015'te yine dikkatleri üzerine çekti.

Silverline Ankastre ile hikayesi tadında yemekler!

Silverline Ankastre tüketicisine çok özel bir yemek kitabı hazırladı... Ünlü şef Yağız İzgül'ün tariflerinin yer aldığı ve hayata dair yazdığı kısa hikayeler ile renklenen "Hikayesi Tadında Yemekler" adındaki kitap mutfakların yeni rehberi olacak...

Silverline Ankastre basın buluşması Haberi

Silverline Ankastre basın buluşması


1996 yılından bu yana uzmanlaştığı alanda yeni teknolojiler ve trendler ile özel tasarımlar geliştiren Silverline Ankastre, teknolojiyi kalite, estetik ve tasarım ile birleştirerek kısa zamanda mutfakların tercih edilen markası haline geldi. Güçlü üretici kimliği ile konut sektörüne adım attığı 2010 yılından bu yana sektörün önemli oyuncuları arasına giren Silverline Ankastre, bu pazarda her yıl yüzde 80 büyüme kaydederek yüzde 11’lik paya  ulaştı. Silverline, sektöre özel sunduğu çözümler ve hizmetler ile farklılaşırken güçlü işbirliklerine de imza atıyor. Silverline bu pazardaki konumu, mimari çözümleri, gelecek hedefleri ve yeni işbirliklerini medya temsilcileri ile paylaşacağı bir buluşma organize etti. Buluşma 11 Kasım 2016 tarihinde Silkar Plaza Bayrampaşa'da...