02 / 05 / 2024

Mustafa Laçin, Silverline Ankastre'nin faaliyetlerini anlatacak!

Mustafa Laçin, Silverline Ankastre'nin faaliyetlerini anlatacak!

Silverline Ankastre CEO'su Mustafa Laçin'de ankastre sektörünün proje pazarındaki yeri ve gelişim süreçlerini değerlendirecek ve Silverline Ankastre'nin bu pazardaki faaliyetlerini aktaracak.



4. İnşaat ve Konut Konferansı Silverline Ankastre platin sponsorluğunda, 26 Ocak 2016 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşiyor.  Ulusal ve uluslararası pazarda rekabet gücünü arttırıcı kalkınma hedeflerinin tartışılacağı sektörün en önemli buluşmasında, konut sektörüne girdiği 2010 yılından bu yana yüzde her yıl büyüme kaydeden Silverline Ankastre platin sponsor olarak yerini alıyor. 


Sektöre yön veren isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı organizasyonda, Silverline Ankastre CEO'su Mustafa Laçin'de ankastre sektörünün proje pazarındaki yeri ve gelişim süreçlerini değerlendirecek ve Silverline Ankastre'nin bu pazardaki faaliyetlerini aktaracak.


Kullanıcının mutfakta geçirdiği zamanı kalite, estetik ve çevresel fayda ile buluşturan Silverline, aynı zamanda inşaat sektörüne yönelik projeler de üretiyor. Özellikle son yıllarda konut sektörünün kaydettiği ivmeye bağlı olarak etkilenen sektörlerden biri de ankastre mutfak ürünleri sektörü. Yeni bir yaşam tarzını sembolize eden ankastre ürünler ile mimari çizimlerini tamamlayan inşaat firmaları, pazarda müşteri memnuniyeti esasına bağlı olarak hizmet veren, teknoloji ve estetik yönü kuvvetli markalarla işbirliği yapıyor. Bu noktada toplu satışlar için kurduğu özel satış ekibi ile konut sektörüne yönelik kaliteli ve hızlı çözümler sunan Silverline, inşaat sektörünü destekleyen yan sektörlerden ankastre ürünler sektörünün baş aktörlerinden biri haline geldi.  


Davlumbaz ve aspiratör pazarında Avrupa'nın ilk 5, Dünyanın ilk 10 üreticisi arasında...

1994 yılında Merzifon Organize Sanayi Bölgesinde kurulan Silverline, genç, dinamik ve deneyimli kadrosu, yenilikçi vizyonu ve gerçekleştirdiği yatırımlar ile kısa sürede sektörün en önemli oyuncularından biri olmayı başardı. Geçen 21 yıllık sürede Türkiye'nin ihracatta ilk 500 firması arasında yerini alan ve bugün 5 kıtada 73 ülkeye ihracat gerçekleştiren Silverline; Dünya üzerinde 3100 noktada tüketicisiyle buluşuyor. Girdiği pazarlarda güçlü konumda yer alan Silverline, showromları bulunan,  Danimarka pazarında yüzde 13, Fas'ta yüzde 12 pazar payına sahipken Irak'ta ise ankastre pazarının lider markaları arasında yer alıyor.


Geri Dön