28 / 07 / 2024

Mustafa Laçin silverline ankastre

Mustafa Laçin silverline ankastre

Silverline Ankastre CEO'su Mustafa Laçin'de ankastre sektörünün proje pazarındaki yeri ve gelişim süreçlerini değerlendirecek ve Silverline Ankastre'nin bu pazardaki faaliyetlerini aktaracak.

Berna Laçin: Emekliler taşraya mı yerleşsin?

Oyuncu ve sunucu Berna Laçin, X sosyal medya hesabından Hukukçu Pınar Hacıbektaşoğlu'nun "Taşrada yaşıyorsan her şeyi yarı fiyatına alıyorsun, elektrik faturan çok azdır, ev ya senindir ya da 500-600 TL kira ödüyorsundur" açıklamasını alıntılayarak, yanıt verdi. İşte Laçin'in o paylaşımı ve yorumlar

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçinler Grup Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ömer Faruk Laçin tarafından kuruldu.

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İnteraset Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Avni Laçin tarafından kuruldu.

TOKİ'den bir şehre daha yeni konut projesi geliyor! TOKİ'den konut bekleyenler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Çorum Laçin TOKİ projesinde 59 konut yer alacak.

Mustafa Sezen Kimdir?

Mustafa Sezen kimdir? Mustafa Sezen’in mesleği nedir? Mustafa Sezen hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

TOKİ Çorum Laçin'de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutlarla ilgili merak eidlenler belli oldu. Peki TOKİ Çorum Laçin projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Laçin 2022 ucuz konut projesi...

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Rossa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Doğan Laçin ve Mir Bedirhan Laçin ortaklığında kuruldu.

İŞKUR duyurdu! 20 şehirde 5 bin 100 TL maaşla bekçi alınacak!

İŞKUR yeni iş ilanlarını yayımladı! İŞKUR tarafından yayımlanan ilanda 20 şehirde en az 5.100 Türk Lirası maaşla inşaat ve işyerleri için bekçi alınacağı duyuruldu! Peki, ilan detayları nelerdir? Başvuru nasıl yapılır? Başvuru koşulları nelerdir? İşte tüm ayrıntılar...

İnşaat sektöründen fiyatlarda indirim çağrısı!

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, inşaat malzemelerinde indirim yapılması çağrısında bulundu. Andıç, inşaat sektörünün, 250’e yakın alt sektörün lokomotifi olduğuna vurgu yaptı.

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

Konutta fiyat artışları dizginlenmeli!

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, inşaat sektörüyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Andıç, gecikmeksizin bir gayrimenkul kredi kampanyasının başlatılması ve fiyat artışlarının dizginlenmesi gerektiğine dikkat çekti.

2020'de inşaat sektörünün cirosu 627 milyar TL!

Yalova'da Temiz Oda Sistemleri Fabrikası açılış töreninde konuşan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaat sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Mustafa Keten kimdir?

Akfen GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Keten kimdir? Mustafa Keten daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Keten'in biyografisi...

Mustafa Laçin silverline ankastre Haberi

Mustafa Laçin silverline ankastre

4. İnşaat ve Konut Konferansı Silverline Ankastre platin sponsorluğunda, 26 Ocak 2016 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşiyor.  Ulusal ve uluslararası pazarda rekabet gücünü arttırıcı kalkınma hedeflerinin tartışılacağı sektörün en önemli buluşmasında, konut sektörüne girdiği 2010 yılından bu yana yüzde her yıl büyüme kaydeden Silverline Ankastre platin sponsor olarak yerini alıyor. 


Sektöre yön veren isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı organizasyonda, Silverline Ankastre CEO'su Mustafa Laçin'de ankastre sektörünün proje pazarındaki yeri ve gelişim süreçlerini değerlendirecek ve Silverline Ankastre'nin bu pazardaki faaliyetlerini aktaracak.


Kullanıcının mutfakta geçirdiği zamanı kalite, estetik ve çevresel fayda ile buluşturan Silverline, aynı zamanda inşaat sektörüne yönelik projeler de üretiyor. Özellikle son yıllarda konut sektörünün kaydettiği ivmeye bağlı olarak etkilenen sektörlerden biri de ankastre mutfak ürünleri sektörü. Yeni bir yaşam tarzını...