05 / 05 / 2024

Silverline Ankastre yemek

Silverline Ankastre yemek

Silverline Ankastre tüketicisine çok özel bir yemek kitabı hazırladı... Ünlü şef Yağız İzgül'ün tariflerinin yer aldığı ve hayata dair yazdığı kısa hikayeler ile renklenen "Hikayesi Tadında Yemekler" adındaki kitap mutfakların yeni rehberi olacak...

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın en ucuza nerden alınır,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6504S01 S4 Ankastre Fırın,geniş kapasiteli,turbo özellikli ve üstün pişirme teknikleri ile mutfakta yemek yapma işini pratikleştiriyor.

Vestel AF-9786 S 73 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın kaç TL,özellikleri neler? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Vestel Ankastre fırın sahip olduğu 4 tepsi 4 yemek teknolojisi,meyve ve sebze kurutma özelliği ve çeşitli pişirme fonksiyonları sayesinde çokça tercih ediliyor. 

Profilo Cam Ankastre Ocak en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo siyah cam ankastre ocak göz alıcı tasarımı ve kullanışlı özellikleri ile mutfakların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Ankastre ocak  sahip olduğu dört farklı göz sayesinde aynı anda dört farklı yemek pişirme imkanı sunuyor.

Bosch ankastre mikrodalga fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Yemek yapmayı çok seviyorum diyenler için Bosch üst düzey kalite ve yüksek dayanıklılığa sahip ankastre fırını karşımıza çıkarıyor. Tasarımıyla dikkat çeken fırın toplamda 8 farklı pişirme programından oluşuyor.

Silverline S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz Tam bir fiyat performans ürünü olan marka, özelllikleri ile de ön plana çıkıyor. Peki Silverline BO6501W01 S1 Ankastre Fırın Beyaz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel AF-9786 S 73 lt A Enerji Sınıfı Ankastre Fırın en uygun fiyata nereden alınır? 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Dört tepsi dört yemek teknolojisine sahip vestel ankastre fırın bir tuşla çeşitli yemekler yapma kolaylığı sunuyor.

Silverline ankastrelerde indirim var mı? Silverline ankastre set fiyatları ne kadar? 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatları ve şık tasarımlarıyla sık tercih edilen Silverline ankastre setlerde indirim var mı? Silverline ankastre set fiyatları ne kadar? İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bosch Ankastre Fırın fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Mutfaktaki en büyük yardımcılarımızdan biri olan fırınlar; mükemmel yemekler, kekler, börekler yapmamızı sağlıyor. Bosch Ankastre Fırınlar sayesinde yemek yapmak artık bir zevk haline geliyor. Peki, Bosch Ankastre Fırın fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesinde Silverline kalitesi!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini Antalya Kepez’de 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda yükselten Sur Yapı, Silverline Ankastre kalitesini seçti...  

Silverline Soft Line serisi özel fiyatlarla satışta!

Silverline Ankastre’nin ilk ürettiği aspiratörden alan Soft-Line serisi 16 Eylül tarihine kadar çok özel bir fiyatla satışa çıktı.

Silverline Ankastre bulaşık makineleri 5 yıl garantili!

Fonksiyonlarıyla mutfakta hayatı kolaylaştıran, A++ enerji sınıfındaki bulaşık makineleri, tasarım ve teknoloji alanındaki iddiasını 5 yıl garanti ile taçlandırdı.

Silverline Ankastre yemek Haberi

Silverline Ankastre yemek

Silverline 20. yılında kullanıcısına özel bir hediye sunuyor... Şeflerin Düellosu yarışma programında yaptığı jüri üyeliği ile tanınan ünlü şef Yağız İzgül'ün moderatörlüğünde hazırlanan "Hikayesi Tadında Yemekler" , klasik bir yemek kitabından çok öte... Birebir uygulanabilir lezzetli tariflerin yanı sıra Yağız İzgül'ün mutfağa ve hayata dair yazdığı kısa hikayeler, kitabı sıradanlıktan çıkarıyor... Kırmızı etten, balığa, tavuktan, sebze yemeğine, ekmekten, makarnaya 50 özel tarifin yer aldığı kitapta önemli ipuçları ve tüyolar da yer alıyor... Mutfakta zaman geçirmekten hoşlanan Silverline kullanıcılarının keyifle okuyacağı ve içindeki tarifleri kolaylıkla deneyimleyeceği "Hikayesi Tadında Yemekler" kitabı , Ekim ayı sonuna kadar Silverline Ankastre'nin online satış mağazası www.silverlinemagaza.com üzerinden BO6212X01 fırın modelinden satın alan herkese hediye edilecek. 


Buharlı pişirme fonksiyonuna sahip fırın Silverline BO6212X01 Silverline Ankastre ailesinin en...