02 / 05 / 2024

Sima Haritacılık Mühendislik şirketi adres

Sima Haritacılık Mühendislik şirketi adres

Sima Haritacılık Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Tolga Aymaz tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosa Haritacılık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Alaş ve Şükrü Demirhan Özalp ortaklığında kuruldu.

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Group Çelik Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Ekincioğlu tarafından kuruldu.

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi kuruldu!

Afel Mimarlık Mühendislik Haritacılık Ve Planlama Müşavirliği Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kör tarafından kuruldu.

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yebete Consultıng Danışmanlık Mühendislik Yazılım Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Sena Yetgin ve Umut Aydın ortaklığında kuruldu.

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Cg Grubu İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Can ve Fuat Gül tarafından kuruldu.

Aldebaran Ormancılık Mühendislik Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aldebaran Ormancılık Mühendislik Ve Peyzaj Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Remzi Aksoy tarafından kuruldu.

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esthetıc Archıtecture Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hasan Hüseyin Bozlağan, Mehmet Beşir Erdem ve Poyraz Emre Bingöl ortaklığında kuruldu.

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Elif Ceren Gül Burak tarafından kuruldu.

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BBK Mimarlık Mühendislik Enerji Gıda Hayvancılık ve Ticaret Limited Şirketi Barış Kalın ve Kemal Duyan ortaklığında Çekmeköy'de kuruldu.

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aska Sevinç İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Turizm Yazılım Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyl'de Muhammet Aslan sevinç ve Yiğitcan Orkun Sevinç ortaklığında kuruldu.

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

An Studio Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Eğitim Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Rabia Aytül Özkan tarafından kuruldu.

Sima Haritacılık Mühendislik şirketi adres Haberi

Sima Haritacılık Mühendislik şirketi adres

Sima Haritacılık Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Tolga Aymaz tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.


Sima Haritacılık Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi Konusu:

Şirketin başlıca amaç ve konulan şunlardır.   a) Şirket harita ve kadastro mühendislik ve müşavirlik hizmet¬leri ile ilgili olarak, İmar planı     uygulaması, arazi ve arsa düzenlemesi, ifraz, tevhid, plankote, yola terk ve     yoldan ihdas, parselasyon, kamulaştırma, köy yerleşim harita¬ları, otoyol devlet,     il ve köy yollan etüd aplikasyon ve mühendislik iş¬leri, her türlü bom hattı     ölçme ve aplikasyon işleri, yerleşim yerleri alt ve üst yapı inşaatları     mühendis¬lik ölçmeleri işleri ile köy kadastro¬su ve tapulama, arazi ve arsa     aplikasyonu ile halihazır harita üreti¬mi işi...