07 / 05 / 2024

Simart City kiralık

Simart City kiralık

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de, Yenişehir Finans Merkezi Bölgesi'nde inşa edilen Simart City konut projesi 186 tane daireden meydana geliyor. Projede ön talep süreci devam ediyor.

Simart City Evleri satılık daire fiyatları!

Fiyatların 400 bin liradan başlangıç gösterdiği Simart City projesinde teslimlerin 2016 yılının sonunda yapılması planlanıyor. İşte Simart City Evleri satılık daire fiyatları...

Ümraniye Simart City'de satışlar çok yakında başlıyor! Ön talep süreci devam ediyor!

Ön talep sürecinin tüm hızıyla devam ettiği Ümraniye Simart City'de satışlar çok yakında başlıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Simart City Ümraniye projesinde satış süreci ne zaman başlayacak?

Simart City Ümraniye projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Projenin 10 gün sonra satışa çıkması hedefleniyor.

Simart City Evleri'nde ön talep süreci avantajlı seçeneklerle devam ediyor!

Siyapı projesi Simart City Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. Projede ön talep süreci devam ediyor.

Hatay Antakya'da 1.6 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralık sosyal tesis!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, Antakya Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı karşılığı 30 yıl süreyle kiralık Konaklama Sosyo-Kültürel Tesis alanı 1 milyon 656 bin 791 TL bedelle ihaleye çıkarıldı...

Simart City Ümraniye ne zaman satışa çıkacak? Ön talep süreci devam ediyor!

Ümraniye'ye bağlı İstanbul Finans Merkezi'nde inşa edilen ve 186 konuttan meydana gelen Simart City projesinde ön talep süreci devam ediyor. Projede daireler 10-15 gün içinde satışa çıkacak.

SiYapı Simart City projesi 15 gün sonra satışta! Ön talep toplanıyor!

Dairelerin 56 ila 155 metrekare arasında değiştiği SiYapı Simart City projesi kapsamında daireler için ön talep süreci devam ediyor. Proje kapsamında satışların 15 gün sonra başlaması hedefleniyor.

Simart City'de ön talepler toplanıyor! 15 gün sonra satışta!

Simart City projesinde yer alan daireler için ön talepler toplanıyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Kiralık evde aile konutu şerhi!

Aile konutu, resmi olarak evli olan ailelerin yaşamını sürdürdükleri mekan olup, tapu üzerine aile konutu şerhi konulabiliyor. Peki, kiralık evde aile konutu şerhi olur mu? Aile konutu ile ilgili kira sözleşmesi nasıl feshedilir?

Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Apartmanda, hayvan beslemek ile ilgili kanunen herhangi bir yasak bulunmuyor. Ancak, bu yasağı koyma hakkı kat maliklerine veriliyor. Peki, kiralık evde evcil hayvan beslenir mi? Kiralık evde köpek beslemek yasak mı?

Kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Taşınmaz kiralamak için bir emlakçıya danıştığınızı ve emlakçı aracılığı ile kiralık bie ev bulduğunuzu farz edelim. Bu durumda emlakçıya komisyon vermeniz gerekiyor. Peki, kiralık evde emlakçı komisyonu ne kadar?

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Simart City kiralık Haberi

Simart City kiralık

Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen Simart City konut projesi Si Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.


Ön talep fırsatları devam eden Simart City Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 56 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Simart City Ümraniye projesinde daire teslimlerinin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanıyor. Projede toplamda 186 adet konut bulunuyor.


Simart City konut projesi nerede?

Adres: 297 Ada, Finans Merkezi Bölgesi, Site Mh. Yahya Kemal Cd. No:3 Ümraniye / İstanbul


Ümraniye Simart City iletişim 

Telefon: 0216 533 91 00

Web: http://simartcity.com/

Özge...