05 / 05 / 2024

simav engelliler için TOKİ ne zaman yapılacak

simav engelliler için TOKİ ne zaman yapılacak

Kütahya'nın Simav ilçesinde engellilerin, TOKİ projesi için gerekli olan 75 kişilik müracaat imzasına ulaştığı bildirildi. Simav Engelliler Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Canan Ceylan, projeye Simav Belediyesi'nin destek verdiğini dile getirdi.

Kütahya Simav'a engelliler için TOKİ geliyor!

Kütahya'nın Simav ilçesinde engellilerin, TOKİ projesi için gerekli olan 75 kişilik müracaat imzasına ulaştığı bildirildi. Simav Engelliler Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Canan Ceylan, projeye Simav Belediyesi'nin destek verdiğini dile getirdi.

Şile Engelliler Yaz Kampı ihalesi 16 Kasım'da!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğü tarafından, Şile Engelliler Yaz Kampı inşaatı işi ihaleye çıkarıldı. Şile Engelliler Yaz Kampı inşaat işi ihalesi 16 Kasım'da yapılacak...

TOKİ Kütahya Simav Beyce daire fiyatları!

TOKİ Kütahya Simav Beyce daire fiyatları 96 bin 677 TL'den başlıyor. Başvuruların T.Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yapılabildiği projede minimum 14 bin 937 TL peşinat ödeniyor.

TOKİ Kütahya Simav Beyce başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Kütahya Simav Beyce başvuru dönemi 13 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başladı. Projede toplam 8 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki TOKİ Kütahya Simav Beyce başvuruları ne zaman bitecek?

Malatya'da engelliler için spor merkezi yapılacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesince engelliler için spor merkezi açılacağı bildirildi. Şeyhbayram Mahallesi Çok Amaçlı Sosyal Tesisi'nde yürütülen çalışmayla spor yapmak isteyen engelliler, artık özel bir mekana kavuşacak.

İBB'den Şile Engelliler Yaz Kampı projesi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, 33 milyon 160 bin TL'ye mal olacak Şile Engelliler Yaz Kampı projesi geliyor. 79 bin 732 metrekare alana kurulacak olan projede 37 adet bina olacak...

Sorgun'da Engelliler TOKİ Konutları inşaatı başladı!

Sorgun’da, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Üçtepeler mevkiinde yaptırılan Engelliler TOKİ Konutları inşaatı başladı. İnşaatın 5 blok, 158 daire ve proje süresinin 555 gün olduğu belirtildi.

Nazilli Yıldıztepe'ye yeni engelliler parkı!

Nazilli Belediyesi, Yıldıztepe Mahallesi 61 sokak üzerinde engelliler için park yapım çalışmalarına başladı. Başkan Haluk Alıcık parkın en kısa sürede engellilerin hizmetine sunulacağını dile getirdi.

Nazilli'ye engelliler parkı yapılacak!

Nazilli'de bir ilke daha imza atan Nazilli Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi 61 sokak üzerinde Engelliler için park yapım çalışmalarına başladı. Toplamda 1420 metre kare alandan oluşacak parkın en kısa süreçte tamamlanacak.

Memduh Büyükkılıç Engelliler Kenti'ndeki çalışmaları inceledi!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, teknik ekibi ile birlikte şantiyelerdeki çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Büyükkılıç, Engelliler Kenti’ni de ziyaret ederek burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı

Tavşanlı - Simav karayolu kamulaştırma bedelleri ne zaman ödenecek?

Karayolları 14. Bölge Müdürü Öner Özgür, Kütahya’nın Tavşanlı-Emet-Hisarcık-Simav ilçeleri arasında devam eden yol yapım çalışmalarında kamulaştırma bedellerinin arazi sahiplerine Eylül ayında ödeneceğini söyledi. İşte açıklama...

Tema Banyo bedensel engelliler için özel ürün grubu tasarladı!

Yapı malzemeleri sektörünün güçlü oyuncularından Tema Banyo, bedensel engelliler için geliştirdiği özel ürün grubu ile engelleri ortadan kaldırıyor. Ürünlerin satış fiyatları ise 65 ile 198 TL arasında değişiyor.

Esenler'e Engelliler Rehabilitasyon Kampüsü yapılacak!

Özel Şevkatevi Rehabilitasyon Merkezi’nin düzenlediği iftara katılan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, engelli vatandaşlar ve ailelerine Engelliler Rehabilitasyon Kampüsü’nün müjdesini verdi.

simav engelliler için TOKİ ne zaman yapılacak Haberi

simav engelliler için TOKİ ne zaman yapılacak

Kütahya'nın Simav ilçesinde engellilerin, TOKİ projesi için gerekli olan 75 kişilik müracaat imzasına ulaştığı bildirildi. Simav Engelliler Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Canan Ceylan, projeye Simav Belediyesi'nin destek verdiğini dile getirdi. Ceylan: "Projenin ilk aşaması olan 75 engelli kardeşimizin müracaat imzasına ulaştık. Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan'dan, uygulama alanı, arsa sözü ile AK Parti Kütahya Milletvekili'nden takip sözünü aldık. Kararlı ve istekli çalışmalarımız sonunda, engelli vatandaşlarımızın hayat şartlarına uygun konutlardan oluşan bir mahallemiz olacak. Türkiye'de ilk olarak yapılacak olan projenin, örnek olacağına inanıyoruz. Projede yer alan evlerin, engelli vatandaşlarımızın yaşam tarzına uygun inşa edilecek olması da, ayrıcalıklı bir özelliği olacak" diye konuştu.


Eskişehir'in Sesi Son Haber