17 / 05 / 2024

şimdi taşın 24 ay sonra öde

şimdi taşın 24 ay sonra öde

İnşaat yatırımcıları elinde yeterli birikimi olmayanlara “önce otur sonra öde” diyor. Ev hayallerinizi değil taksitlerinizi erteleyen firmalar, sizleri 2014’e kendi evinizde girmeye davet ediyor. İşte önce otur sonra öde 2013 projeleri…

Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Milyonların heyecanla beklediği 14 Msyıs seçimleri sonrası piyasaların nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyordu. Dolar bugün uçmadı resmen fırladı! Dövizciler doldu taştı! Kenarda 1 doları bile olan hemen şimdi baksın!

Altında bu rakamı duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Analistler tarih verdi: Tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Altında bu rakamı duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Analistler tarih verdi: Tam bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarındaki indirimi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Çiftçiler dikkat! Gübre fiyatlarındaki indirimi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Memur maaşlarında zam oranı yükseldi! Memur maaş zammını duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin dört gözle beklediği maaş zammı resmen değişti. Memur maaşlarında zam oranı yükseldi! Memur maaş zammını duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Şimdi bakın! 

Hyundai Bayon'da inanılmaz kampanya! Şimdi alın 2023 Şubat'ta ödeyin! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Hyundai Bayon'da Ağustos ayına özel dev kampanya başlatıldı. HHyundai Bayon'u şimdi alın 2023 Şubat'ta ödemeye başlayın! Böyle fırsat bir daha gelmez, son şansınız! Peki, Hyundai Bayon fiyatları ne kadar? Hyundai Bayon kaç TL? İşte 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Antalya Ters Ev Aksiyon Parkı yeni yerine taşınıyor!

Antalya'nın Kundu oteller bölgesinde 2015'te hizmete açılan Ters Ev Aksiyon Parkı, yeni yerine taşınıyor. Vinç ve iş makinelerinin yardımıyla sökümü tamamlanan ters ev, yeni konseptiyle açılacak.

İzmir'de evleri zarar gören vatandaşlar taşınıyor!

İzmir Seferihisar'da yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde evi zarar gören vatandaşlar, binalarını tahliye ediyor. Adalet Apartmanı’nda oturan Sevda Çavuş, "Şu an taşınıyoruz çok kötü haldeyiz, kimisine yarım saat kimisine bir saat izin verildi'' dedi.

Yusufeli'nde evleri kamulaştırılan vatandaşlar prefabrik evlere taşınıyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde, baraj suları altında kalacak ilçe merkezinin taşınacağı yeni yerleşim yerinin bağlantı yolları kapsamında inşa edilen viyadük inşaatı sebebiyle kamulaştırılan alandaki vatandaşlar, geçici prefabrik konutlara taşınıyor.

Çankırı Obruklu Köy'ün sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar meydana gelen ve taşıma kararı alınan Obruklu köy sakinleri yeni köylerine taşınıyor!

Levent Alya Teras'ta ön talep toplanıyor!

Akkuş Gayrimenkul'un Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Teras'ta ön talep toplamaya başlandı...

Bursa'da deprem riski taşıyan 24 okul binası yıkılacak! İşte okullar!

Bursa'da deprem riski taşıyan 24 okul binası yıkılacak! İşte Bursa'da yıkılacak 24 okulun listesi...

IC İçtaş'ın Rusya'daki otoyol projesini Putin açtı!

Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin, IC İçtaş İnşaat, Rusya Federasyonu’nun en büyük yatırımları arasında yer alan “M-11 Moskova – St. Petersburg Ekspres Yolu” projesini hizmete açtı.

Bakü-Kars Demiryolu'yla Türkiye'den yurt dışına inşaat malzemesi taşınıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Avrupa ile Orta Asya, Çin ve Orta Doğu aksını ekonomik, güvenli ve elverişli rota haline getiren Bakan Turhan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı vasıtasıyla Türkiye'den yurt dışına inşaat malzemesi, demir cevheri gibi ürünler taşınıyor." dedi.

şimdi taşın 24 ay sonra öde Haberi

şimdi taşın 24 ay sonra öde

2013’ün son çeyreğine girdiğimiz şu aylarda inşaat yatırımcıları kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden avantajlı fırsatlarla müşterilerine göz kırpan yatırımcılar taksit erteleme seçenekleri ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. 


Elinde yeterli birimi olmayanlara  “önce otur sonra öde” diyen yatırımcılar, ev hayalinizi değil taksitlerinizi erteliyor. İşte o projeler… Önce otur sonra öde 2013…




Adanuspark’ta 1 yıl peşinat yok taksit yok

Çukurova Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen Adanuspark projesi toplam 180 konuttan oluşuyor. Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Kartal Adanuspark projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin metrekaresi 3 bin 300 TL’den satışa sunulduğu Çukurova Gayrimenkul Adanuspark projesinde peşinat ve taksit ödemeden...