30 / 04 / 2024

Simfer Ankastre Fırın

Simfer Ankastre Fırın

Simfer, elektrikli mutfak grubunda bütçe dostu fiyatları ile ilk tercih edilen markalar arasında yer alıyor. Ankastre setlerde büyük indirim fırsat sunan Simfer’in modelleri ve avantajlı fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Simfer M3426 midi fırının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Evine bir midi fırın alarak hem yiyeceklerini ısıtmak ve hem de kek ve börek tarzı yiyecekler yapmak isteyenler için Simfer’den resmen olmazsa olmaz bir ürün haberi geldi. M3426 midi fırını üreten Simfer, fırının tüm teknik özelliklerini de paylaştı.

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Silverline BO6504B01 S4 ankastre fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evlenecek çiftlere ve evine ankastre fırın almak isteyenlere güzel haber Silverline’dan geldi. Silverline, son teknolojik özelliklerle donattığı BO6504B01 S4 ankastre fırını satışa çıkardı.

ŞOK’ta hafta sonu indirimleri! Midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta hafta sonuna özel A’dan Z’ye indirimler geliyor. Buna göre, midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düşecek. İşte 7 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

Mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi! Simfer SK 4602W mikrodalga fırın sürpriz indirim!

Simfer’den mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Simfer, SK 4602W mikrodalga fırında 513 TL indirime gittiğini açıkladı.

Siemens SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin lira indirim!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen markalardan Siemens, müşterilerin çok sevineceği bir haber verdi. Siemens, SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin TL indirim imkânı sunacağını açıkladı.

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

A101’e iğneden ipliğe indirim geldi!  Simfer midi fırın 899 TL’ye, 6’lı güveç seti 59,90 TL’ye düştü!

A101, artan fiyatlara rağmen müşterilerine uygun fiyatlı ürünler ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 10 Simfer midi fırın 899 TL’ye, 6’lı güveç seti 59,90 TL’ye, süngerli yatak 990 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe A101 fiyat listesi...

Simfer SK 4601W mekanik mikrodalga fırın alımlarında dev indirim! Acele edin!

Simfer, SK 4601W mekanik mikrodalga fırına 704 TL indirim yaptığını duyurdu. Bu haberin ardından mikro dalga fırın almak isteyenler bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı.

MediaMarkt’ta Hoover HOT3161WI/E ankastre fırın alımında sepette yüzde 10 indirim!

MediaMarkt’tan evlenecek çiftlere ve evini yenileyeceklere indirim müjdesi geldi. MediaMarkt, Hoover HOT3161WI/E ankastre fırında sepette yüzde 10 indirim fırsatı sağlamaya başladığını paylaştı.

Vestel’de AF-107892 X Wi-Fi Ankastre Fırın’la beraber ankastre ocak alımlarında tam 2 bin TL indirim!

Vestel’den ankastre fırın ve ocak alacaklara indirim müjdesi geldi. Vestel seçili ankastre fırın ve ocak alımlarında tamı tamına 2 bin TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Koçtaş’ta Simfer 4552 çift camlı midi fırın fiyatı resmen dibi gördü!

Koçtaş, evinde lezzetli yemek yapmak isteyenler için Simfer 4552 çift camlı midi fırını cazip fiyatıyla satışa çıkardı. 9 aya varan taksit seçeneğinin de bulunduğu midi fırının Koçtaş’ın internet sitesinden alımlarında kargonun ücretsiz olduğu öğrenildi.

Simfer Ankastre Fırın Haberi

Simfer Ankastre Fırın

Simfer, elektrikli mutfak ürünleri kategorisinde oldukça geniş kitleye hitap eden bir marka olmaya devam ediyor. İndirimli avantaj fiyatları ve her bütçeye uygun modelleri ile dikkat çeken marka, hayatı kolaylaştıran mutfak ürünleri kategorisini giderek genişletiyor.

Mutfakların vazgeçilmezi fırın ve ankastre set kategorilerinde oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Simfer, pratik ve kolay kullanım özellikleri ile de tam not alıyor. İhtiyaca uygun çeşitli alternatif seçenekleri sayesinde mutfaklarda yer bulan Simfer ürünleri, modern tasarımlarıyla mutfaklara şıklık katıyor.

Geliştirilen yeni fonksiyon ve özellikler sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanan Simfer, ankastre setlerinde üçlü ve ikili seçenekleri bulmak mümkün. Klasik ankastre setleri dışında, Retro ankastre setleri ve 80 litre özellikli gibi çeşitli alternatif modelleri bulunan Simfer, büyük ilgi ve rağbet görüyor.

ALTERNATİF SEÇENEKLERİYLE SİMFER ANKASTRE SET MODELLERİ...